Καλησπερα στη κοινοτητα. εχω το ρολογακι καιρο αλλα τον τελευταιο καιρο μου κανει συνεως αποσυνδεσεις. στην ουσια σνδεεται μονο για καποια δευτερολεπτα. Εχω κανει πολλς φορες επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα . παρακαλω πολυ αν εχει καποιος καποια λυση η εχει αντιμετωπισει και ο ιδιος παρομοιο προβλημα ας με διαφωτισει.
PACE ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙς ΣΥΝΕΧΩς
-
-
Και σε έμενα μια απο τα ίδια.Ενω το συνδεω κανικα με bt,και εχω το κινητο στη τσεπη η στο σταντακι μεσης,,μετα απο λιγο δειχνει να εχει χαθει η επαφη με το κινητο με αποτελεσμα μην ερχονται οι ειδοποιησεις.Μη πω για εαν απομακρυνθω απο το κινητο για το Α,Β λογο ενω είναι σε συνδεση.Ουτε με αιτηση δε πιανει επαφη εαν ξαναερθω κοντα
-
Σε ποιες συσκευές ? Με ποια ρομ οι συσκευές ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σε ποιες συσκευές ? Με ποια ρομ οι συσκευές ?
-
ποια συσκευή κινητού έχεις και με τι λειτουργικό το κινητό
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
ποια συσκευή κινητού έχεις και με τι λειτουργικό το κινητό
Android 5.1.1 LMY47V
MIUI by xiaomi-miui.gr GTV8.0|Stable 8.0.1.0 (LHOCNDG) -
Για δες κάποιες ρυθμίσεις εδώ μπας και βοηθήσουν ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
Το ίδιο μου συμβαίνει και μένα με το amazefit bip. Το παρέλαβα πριν 2 ήμερες, στην αρχή όλα λειτουργούσαν ομαλά αλλά από χθες δε μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή bt ενώ δείχνει στο ρολόι ότι είναι συνδεδεμένο. Λειτουργούν όλα φυσιολογικά άλλα δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις εφαρμογών. (και εγώ κάτοχος red mi note 3 pro)
-
-
Εγώ με το band 2 που είχα δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για δες κάποιες ρυθμίσεις εδώ μπας και βοηθήσουν ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
εγω δυστυχως τα ιδια προβληματα. και με huawei mate 8
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0