Καλησπέρα σε όλους, θέλω να δώσω το κινητό στη σύζυγο μου μιας και πήρα το max 2.Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ώστε να διαγραφούν τα πάντα, έκανα επαναφορά αλλά όταν έβαλε τη κάρτα της και προσπάθησε να βάλει το Google λογαριασμό, δε την αφήνει τις λέει "βάλε το τελευταίο λογαριασμό που ήταν συνδεδεμενο"... Τι κάνω ώστε να μπει νέος λογαριασμός??
Επαναφορά...
- Απαντήθηκε
-
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ...
=============== Ιαν 14th 2018, 9:32am ===============
Καλημέρα , επανέρχομαι ...Πατώντας το volume down και το power μου ανοιγει ένα μενου με τις κάτωθι επιλογές: reboot - wipe data -connect with Miassistant και όχι το ανθρωπάκι για fastboot....καμμία ιδέα??? -
Είχες βάλει ποτέ την Ελληνική ρομ ή το είχες με official ?
-
Αυτό είναι το εργοστασιακό recovery για να μπεις σε fastboot πάτησε Power και το volume πλην ταυτόχρονα για να μπεις σε fastboot
-
Δεν ε'ιχα βάλει ποτέ ελληνική "φοράει" την MIUI Global 9.1 stable 9.1.1.0 (NBCMIEI)....Αυτά πατάω και δε μου παρουσιάζει το fastboot ,υπάρχει τρόπος να μπει σε fast boot με άλλο τρόπο???
-
Άνοιξε κανονικά το κινητό και ξεκίνα να διαγράφεις από μέσ όλα τα δικά σου account (google, mi account κτλ), αν σου βγάζει μήνυμα για διατήρηση ή διαγραφή των δεδομένων θα επιλέξεις διαγραφή.
Όταν τελειώσεις πες μας -
Όλα καλά ...έσβησα ότι δικό μου και πέρασε κανονικά όλα της συζύγου, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
-
Περίμενε βρε...καλό θα ήταν πρώτα να κάνεις και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...
-
Έχει γίνει ήδη
..... Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0