Καλησπέρα σε όλους! Μόλις προχθές παρέλαβα το νέο μου Mi6. Το πρόβλημα άρχισε από το πρώτο boot του κινητού με το mi logo κολλημενο στην οθόνη και απο κάτω το android logo να προσπαθεί να φορτώσει χωρίς επιτυχία και συνεχόμενα reboot. Καποια στιγμή αφού το έβαλα σε recovery και έκανα wipe data το κινητό άνοιξε κανονικά έβαλα καποια στοιχεία μου και όταν άνοιξα την κάμερα φριζαρε και έπεσε πάλι σε bootloop. Απο τότε οποία προσπάθεια και να κάνω το κινητό έχει κολλημένο το mi logo χωρις να φορτώνει το google. Το μόνο που προλαβα ήταν μια φωτό του system info και μια επιτυχημένη αναβάθμιση OTA (μετά τη φωτό) μάλλον στην 9.0.2 . Ο bootloader είναι κλειδωμένος και η απόπειρα καμικάζι με το κινέζικο mi pc suite και τη fastboot rom ανεπιτυχής...Περιμένω κάποιο "φωτεινό" μυαλό για ιδέες γιατί έχω φρικαρει :p
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
-
-
Εχεις μείνει πολύ πίσω η ρομ που έχει τωρα ειναι η miui 9.Εαν μπορεις να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μετά να περάσεις μια fastboot rom. Το mi6 είναι σκυλί μην ανησυχείς!!Mi 11i 8/256
-
Έιχα προλάβει για το λίγο διάστημα που έμεινε ανοιχτό το κινητό να συνδέσω το mi account μου εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader αφού είχε κλείσει και μου εγκρίθηκε αμέσως μόλις έβαλα το πρόγραμμα και ξεκίνησα τη διαδικασία μου έβγαλε error Current account is not bound to this device. (*Σημείωση η συσκευή σα Mi6 υπάρχει στο Mi account μου και τη γράφει offline)
-
Όντως η rom σου είναι 2-3 εκδόσεις πίσω, δεν σου βγάζει να κάνεις αναβάθμιση; Όπως και νάχει τo mi6 δεν ξεκλειδώνει με stable χρειάζεται developer rom.
Δες εδώ Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6 -
Φιλοι μου για να γίνω κατανοητός δεν έχω πρόσβαση μέσα στο κινητό...δεν ανοίγει...
-
Τι εννοείς δεν ανοίγει; Δεν μπαίνει στο σύστημα; Κάνει bootloop ακόμη;
-
-
Ναι κάνει ακόμα bootloop φίλε Γιώργο...Κολλημένο στο mi logo με κανένα άλλο "σημάδι" ζωής...Όπως προείπα το κινητό "έτυχε" κάποια στιγμή να μπουταρει κανονικά να προλάβω να κάνω 2-3 πράγματα και μόλις άνοιξα την εφαρμογή της κάμερας αυτό φριζαρε έσβησε και ότι και να κάνω έχει κολλήσει στο mi logo..
-
-
Όσον αφορά τη φόρτιση αντιδράει κανονικά βγάζει δηλαδή μπάρα μπαταρίας και το φορτίζει μέχρι 100%...δοκίμασα να το φτάσω μέχρι το 60% να το φορτίσω μετά 100% μήπως αλλάξει κάτι αλλά τίποτα...επίσης μπαίνει κανονικά στο xiaomi recovery me power button + volume up και με power button+volume down σε fastboot...
-
-
Δοκίμασε να περάσεις άλλη ρομ, καλύτερα μία developer με αυτούς τους οδηγούς, ο ένας θέλει recovery rom και ο άλλος θέλει fastboot rom
Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)
Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (recovery)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες