καταρχην καλησπερα σε ολους ! εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα να ευχαριστησω προκαταβολικα οποιον εχει την ορεξη να ασχολειθει μαζι μου !εχω ενα μι-4c το οποιο εχει αυτη την στιγμη την GTV 6.1.28 DEVELOPER ROM και εγω θελω να το γυρισω σε μια STABLE ελληνικη ROM.Το θεμα μου ειναι οτι μεχρι τωρα τα παντα στο κινητο τα εκανε ο αδερφος μου ο οποιος σκαμπαζει απο αυτα ομως εγω δεν τα πολυ καταφερνω οποτε θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει βημα-βημα τι ακριβως πρεπει να κανω για να τα καταφερω!!! Μεχρι στιγμης εχω κατεβασει την
xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V9_arΩma_8.1.11.zip (New)
και τα υπολοιπα προγραμματα τα οποια αναφερονται εδω Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)
στον οδηγο δηλαδη για το πως να κανεις flash την ελληνικη rom απλα δεν ειμαι σιγουρος αν βαδιζω στο σωστο δρομο για αυτο σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας !!! Ευχαριστω και παλι οποιον καθησει και ασχοληθει με το θεματακι μου !
xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V9_arΩma_8.1.11.zip (New)
και τα υπολοιπα προγραμματα τα οποια αναφερονται εδω Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)
στον οδηγο δηλαδη για το πως να κανεις flash την ελληνικη rom απλα δεν ειμαι σιγουρος αν βαδιζω στο σωστο δρομο για αυτο σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας !!! Ευχαριστω και παλι οποιον καθησει και ασχοληθει με το θεματακι μου !