Μπορείτε Ν στείλετε Λίνκ Γτ δεν το βρίσκω στο στορ;;
Πρόβλημα με την μπαταρία του xiaomi redmi note 4x mediatek
-
-
-
Αυτή η εφαρμογή είναι μόνο για xiaomi κινητά ή είναι και για τα υπόλοιπα Android επειδή δεν την βρίσκω να την περάσω στο άλλο κινητό!
-
-
-
Ο/H Alexalos έγραψε:
Όχι φίλε είμαι από μακρυά κοντά Καλαμάτα
Σε Ευχαριστώ
Τελικά θ προσπαθήσω Ν το πουλήσω Ν πάρω το note 4x me snapdragon
=============== Ιαν 21st 2018, 12:08pm ===============
Δηλαδή πίστευετε ότι με τον snapdragon θ βγάζει περισσότερες ώρες το κινητό;
-
Ο/H vaumarteli έγραψε:
κι εγω εχω το 4x με snapdragon και μου τρωει την μπαταρια σε οκτω με δεκα ωρες .. Πετα το και παρε samsung !
Αν στην συσκευή σου, σου έχουν βάλει καμία πειραγμένη μαϊμουδοROM, τότε πάλι καλά που σου κρατάει και 8 ώρες. -
Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να ανεβασω φοτο γιατι το εχω στειλει στην. InfoQuest να το δουν και περιμενω να μου πουν τι γνεται...οταν λες μαϊμουδοROM τι ενοεις; Το τηλεφωνο το εχω παρει απο επισημο μεταπωλιτη της IQ
Aν ειναι ετσι τι να πω δηλαδι ελεος ..
Εν το μεταξι φορτιζει ανηκτο σε 50' λεπτα! Χαχαχα
Οταν το παραλαβω θα δω τι εχουν κανει και θα ανεβασω και φοτο -
Το redmi 4X κρατάει άνετα 2 μέρες με αρκετή χρήση, παραπάνω χωρίς ενεργοβόρες εφαρμογές, κάτι άλλο παίζει και καλά έκανες και το έδωσες πίσω για έλεγχο
-
Καρντάση δες το κινητό σου από τα πλάγια παρατήρησε αν έχει φουσκώσει, μην έχεις θέμα πιθανόν από μπαταρία, αλλιώς πάμε σε rom η εφαρμογές που έχεις όπως είπε και ο @NasDriver
-
Το κηνιτο το πιρα για την μανα μου και εχει μονο Viber και FB δεν ασχολιται με τιποτα αλλο και δεν δικαιολογιται τετια πτωση με δυο εφαρμογες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0