Γεια σας,προσφατα πήρα το mi a1 και είδα ότι η τελευταία ενημέρωση έγινε τον Αύγουστο και οταν πατάω για νέες ενημερόσεις με βγάζει ότι δεν υπάρχουν..Ξέρει κανείς τι πάζει?
Έχω την ίδια απορία κι εγώ, δεν έχω πάρει update. Επίσης, είμαι κι εγώ στα security updates στον αύγουστο, δεν θα έπρεπε να έχουμε πάρει μηνιαία updates;
Βγάζει πρόβλημα καμιά φορά ενώ θα έπρεπε να έχετε το Android Oreo. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα, παρακάτω θα σας πω τι έκανα και έφτιαξε.
Πηγαίνετε στα Settings --> Apps ---> Show system apps ( ή System apps σκέτο αν σας το βγάζει έτσι ) μετά κατεβείτε και βρεί το app που λέγεται " Google Services Framework" μπείτε μέσα και κάντε Force Stop, Clear Data & Cache ---> μετά κάντε restart το κινητό και μετά μπείτε Settings System και κάντε χειροκίνητα να ψάξει για Update, εγώ έτσι αναβαθμίστηκα σε Oreo και γενικά πάρα πολλοί με το ίδιο πρόβλημα.
Καλυτερα θα ηταν να κανεις ενα factory reset και μετα λογικα θα σου ερθει η ενημερωση. Εγω αυτο εκανα πριν μου ερθει. Επισης πλεον εχει βγει και η fastboot rom την οποια μπορεις να φλασαρεις και να πας κατευθειαν σε android 8