Διαφήμιση

Προστασία οθόνης

• Ο/H BPitsi έγραψε:

Γεια σας.

Επειδή ενδιαφέρομαι κ γω να αγοράσω tempered glass και έχω ψάξει τόσο πολύ που δε βγάζω πλέον άκρη, αυτό που προτείνεις τελικά πως είναι;
      Ακόμα δεν την έχω παραλάβει για να σας πω εντυπώσεις. Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχω νέα.
      Παρατηρώ όμως από τα αμέσως προηγούμενα πως πολλοί δεν κατανοούν το πρόβλημα και αυτά που έχουμε αναφέρει.

=============== Φεβ 10th 2018, 4:48pm ===============

Ο/H geogian έγραψε:

Ο/H BPitsi έγραψε:

Γεια σας.

Επειδή ενδιαφέρομαι κ γω να αγοράσω tempered glass και έχω ψάξει τόσο πολύ που δε βγάζω πλέον άκρη, αυτό που προτείνεις τελικά πως είναι;
      Ακόμα δεν την έχω παραλάβει για να σας πω εντυπώσεις. Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχω νέα.Παρατηρώ όμως από τα αμέσως προηγούμενα πως πολλοί δεν κατανοούν το πρόβλημα και αυτά που έχουμε αναφέρει.
      Δυστυχώς ακόμα δεν έχω παραλάβει την προστασία οθόνης 3MK ARC 3D για το MIDO, αν και την έχω παραγγείλει από τις 23 Γενάρη. Θα ενημερώσω μόλις την πάρω.

=============== Φεβ 16th 2018, 10:46am ===============
      Τελικά μου ήρθε η προστασία οθόνης που είχα παραγγείλει σε Ελληνικό μαγαζί αλλά δεν ήταν αυτή που ζήτησα. Ιδού και η αστεία απάντηση τους.

"Καλημέρα σας
      Στην παραγγελία μας στον προμηθευτή τοποθετήσαμε το GLOBAL αλλά μας απέστειλαν το CHINA. Επικοινωνήσαμε μαζί τους και μας επιβεβαίωσαν ότι έχουν μόνο τα CHINA δυστυχώς, οπότε θα πρέπει να μας στείλετε το προϊόν πίσω (με την προϋπόθεση ότι είναι σφραγισμένο μη χρησιμοποιημένο για να μπορέσει να επιστραφεί πίσω στην προμηθεύτρια εταιρεία) με δική μας χρέωση, ΕΛΤΑ courier μόνο. Κατόπιν παραλαβής του και ελέγχου του θα προχωρήσουμε σε εντολή επιστροφής του ποσού που χρεωθήκατε στο ακέραιο μέσω της κάρτας σας."

Μετά από αυτά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πω την εμπειρία μου για το προϊόν, εκτός αν περιέλθει στην κατοχή μου στο μέλλον.

=============== Φεβ 16th 2018, 2:12pm ===============
      Και επειδή όπως έλεγαν και οι αρχαίοι "ουδέν κακόν αμιγές καλού", τελικά βρήκα την τέλεια λύση !!!!!!
      Είναι το παρακάτω προϊόν που υπάρχει στην Αθήνα, το έβαλα και είναι τέλειο από κάθε άποψη (άριστη εφαρμογή, άψογα χρώματα κλπ):

Μεμβράνη Προστασίας Xiaomi Redmi Note 4/4x AntiCrash X-One Ultimate Upgrade v.2 (Japan)

Νέα επαναστατικά προστατευτικά για την οθόνη του πολύτιμου κινητου σας.Eίναι φτιαγμένο από πατενταρισμένο υλικό , υψηλής ανθεκτικότητας, μέγιστη δύναμη κρούσης 12kg/cm² και απορροφητική ισχύ 130g/cm².
      Εφαρμόζοντας το AntiCrash προστατευτικό στην οθόνη του smartphone σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν φθορές στην οθόνη του.
      Προστατέψτε το από πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές!!!
      Το AntiCrash screen protector θα κρατήσει την οθόνη σαν καινούρια!
      Αντικαταστήστε λοιπόν τα απλά προστατευτικά οθονών με τα νέα AntiCrash Screen Protectors και η οθόνη του κινητού σας δεν κινδυνεύει από τίποτε!!!

Αν ψάξετε θα το βρείτε εύκολα στην Αθήνα και αλλού. Εγώ το έβαλα στην Καλλιθέα σε ένα κατάστημα και μου στοίχισε 11,80 ΕΥΡΩ με την τοποθέτηση.
      Περιττό να επαναλάβω τους λόγους για τους οποίους κανένα σκληρό γυαλί (βαμμένο ή όχι) δεν κάνει για το κινητό λόγω της καμπυλότητας της οθόνης.
      Το προϊόν που σας ανέφερα είναι εύκαμπτη μεμβράνη και εφαρμόζει τέλεια.
    • Εγώ σήμερα έβαλα ένα full face με μαύρα περιθώρια και έκατσε μια χαρά. Δεν καταλαβαίνεις εάν υπάρχει γυαλί στην οθόνη. Μαζί με τη θήκη σιλικόνης, έρχεται και κουμπώνει περιμτρικά και είναι άψογο.
    • Καλά, οι Κινέζοι δεν παίζονται!

Έχω παραγγείλει τρία Tempered για το NOTE 4X από τρία διαφορετικά κινεζομάγαζα με την υποσημείωση "Παρακαλώ να ελέγξετε αν είναι τα κατάλληλα για το NOTE 4X και αν εφαρμόζουν 100%". Και οι τρεις μου απάντησαν θετικά και μου στείλαν, και οι τρεις, το ίδιο τζαμάκι που ΔΕΝ εφαρμόζει τελείως γύρω γύρω!

Ο ένας μάλιστα απ'αυτούς μου έστειλε μαζί και ένα πινελάκι με κάτι σαν κόλα για να την εφαρμόσω στο περιθώριο και να μην φαίνεται η ασπρίλα!!!

Φυσικά μετά από διαμαρτυρία, μου έκαναν Refund αλλά, τι να το κάνεις!
      Images
      • Tem.Glass Note 4X.jpg

59,18 kB, 550×387, viewed 147 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H georgegamma έγραψε:

Καλά, οι Κινέζοι δεν παίζονται!

Έχω παραγγείλει τρία Tempered για το NOTE 4X από τρία διαφορετικά κινεζομάγαζα με την υποσημείωση "Παρακαλώ να ελέγξετε αν είναι τα κατάλληλα για το NOTE 4X και αν εφαρμόζουν 100%". Και οι τρεις μου απάντησαν θετικά και μου στείλαν, και οι τρεις, το ίδιο τζαμάκι που ΔΕΝ εφαρμόζει τελείως γύρω γύρω!

Ο ένας μάλιστα απ'αυτούς μου έστειλε μαζί και ένα πινελάκι με κάτι σαν κόλα για να την εφαρμόσω στο περιθώριο και να μην φαίνεται η ασπρίλα!!!

Φυσικά μετά από διαμαρτυρία, μου έκαναν Refund αλλά, τι να το κάνεις!
      Έβαλα όπως γράφω παραπάνω full face μαύρο. Μια χαρά κάθεται.
    • Τα έχω πει όλα για την προστασία οθόνης σε προηγούμενα ποστ. Όποιος θέλει τα εφαρμόζει, αλλιώς ....
      Επίσης έχω γράψει και για τα full face (έχω αλλάξει δύο και τα πέταξα).
      Προσθέτω για τα full face (πέραν αυτών που έχω γράψει πριν) και το παρακάτω σχόλιο που βρήκα και πράγματι ισχύει.
      " καλύπτει μεν όλη την οθόνη (full frame) αλλά κάνει σαν νερά προς το κέντρο της οθόνης (αναμμένη δεν φαίνεται) επειδή έχουν κόλλα μόνο στις άκρες. Το αποτέλεσμα για τα "πλήρη" τζαμάκια είναι να έχουν μια αίσθηση ότι "ζουμπιέται" καθώς το πατάτε."
    • εγω φοραω ενα που πηρα απο Qubestore με μαυρο πλαισιο γυρω γυρω κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ουτε ασπριλα, ουτε ζουπιεται στη μεση. πριν δυο μηνες το εβαλα κι εχω ξεχασει οτι φοραω τζαμακι.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Ο/H gaiosgf έγραψε:

εγω φοραω ενα που πηρα απο Qubestore με μαυρο πλαισιο γυρω γυρω κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ουτε ασπριλα, ουτε ζουπιεται στη μεση. πριν δυο μηνες το εβαλα κι εχω ξεχασει οτι φοραω τζαμακι.
      Πολύ ωραία.. Για πες μου λοιπόν γιατί υπάρχει αυτό το μαύρο πλαίσιο που λες γύρω-γύρω; Μάλλον δεν είχαν τι να κάνουν οι κατασκευαστές και είπαν δε το βάφουμε να περνά η ώρα...
      Εξαρτάται βέβαια και από τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από το κινητό του.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geogian έγραψε:

Ο/H gaiosgf έγραψε:

εγω φοραω ενα που πηρα απο Qubestore με μαυρο πλαισιο γυρω γυρω κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ουτε ασπριλα, ουτε ζουπιεται στη μεση. πριν δυο μηνες το εβαλα κι εχω ξεχασει οτι φοραω τζαμακι.
      Πολύ ωραία.. Για πες μου λοιπόν γιατί υπάρχει αυτό το μαύρο πλαίσιο που λες γύρω-γύρω; Μάλλον δεν είχαν τι να κάνουν οι κατασκευαστές και είπαν δε το βάφουμε να περνά η ώρα...Εξαρτάται βέβαια και από τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από το κινητό του.
      στο συγκεκριμενο tempered εχει ενα λεπτο στρωμα κολλας κατω απ το μαυρο πλαισιο και δεν μ ενοχλει καθολου απ τη στιγμη που δεν <κλεβει> ουτε χιλιοστο απ την οθονηΕτσι κι αλλιως το κινητο ειναι μαυρο, οποτε δεν φαινεται καθολου.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Ο/H geogian έγραψε:

Ο/H gaiosgf έγραψε:

Πολύ ωραία.. Για πες μου λοιπόν γιατί υπάρχει αυτό το μαύρο πλαίσιο που λες γύρω-γύρω; Μάλλον δεν είχαν τι να κάνουν οι κατασκευαστές και είπαν δε το βάφουμε να περνά η ώρα...
      Εξαρτάται βέβαια και από τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από το κινητό του.
      Το μαύρο πλαίσιο υπάρχει για να μην φαίνεται η ασπριλα γύρω γύρω, για να έχει την κόλλα, και να μπορεί να πιάσει μέχρι την άκρη, χωρίς να φαίνεται καν οτι φοράς τζάμι. Δεν με ενοχλεί καθόλου και όσο είναι στη θέση του, είμαι ευχαριστημένος.
    • Κλείνοντας λοιπόν το θέμα αφού το εξαντλήσαμε (ο καθένας ας κάνει ότι τον ικανοποιεί) έχω ακόμα μια απλή ερώτηση. Αν ένα γυαλί το κολλήσουμε γύρω - γύρω πάνω σε μια καμπύλη επιφάνεια στη μέση τι θα κάνει; Εννοείται πάντα μιλάμε για μικρές αποκλείσεις.
    • Ο/H geogian έγραψε:

Κλείνοντας λοιπόν το θέμα αφού το εξαντλήσαμε (ο καθένας ας κάνει ότι τον ικανοποιεί) έχω ακόμα μια απλή ερώτηση. Αν ένα γυαλί το κολλήσουμε γύρω - γύρω πάνω σε μια καμπύλη επιφάνεια στη μέση τι θα κάνει; Εννοείται πάντα μιλάμε για μικρές αποκλείσεις.
      Προφανώς κάτι έχεις κατάλαβει λάθος. Το τζάμι δε λυγίζει. Δεν ακολουθεί την καμπυλότητα της οθόνης στις άκρες. Έχει το μικρό κενό όπως όλα τα γυαλιά, αλλά δεν φαίνεται επειδή είναι μαύρο.
    • Διαφήμιση