Καλησπέρα και καλό Σαββατόβραδο ,,,
Έχω το redmi pro και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση Android από 6 σε νεώτερη και πως μπορεί να γίνει ,,,,,,,
Ευχαριστώ !!!
Καλησπέρα και καλό Σαββατόβραδο ,,,
Έχω το redmi pro και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση Android από 6 σε νεώτερη και πως μπορεί να γίνει ,,,,,,,
Ευχαριστώ !!!
Δεν υπάρχει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο Android για την ROM της συσκευής σου.
To μόνο που αναβαθμίστηκε είναι η MIUI που πήγε σε 9 Version παραμένοντας όμως στο ίδιο Android 6.
Κρίμα ,,,,, καλό θα ήταν μια μικρή αλλαγή ,,,
ευχαριστώ πολύ !!!!!
Καιρός να δοκιμάσεις την Miui 9 και αν δεν σου αρέσει μπορείς να γυρίσεις πίσω κάνοντας Restore το Backup που θα πάρεις πρώτα από το TWRP Recovery πριν κάνεις Flash την Miui 9 ROM.
Αξίζει το κόπο αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω να το πάω σε 9 ,,, μου φαίνεται βουνό .
=============== Ιαν 28th 2018, 8:04pm ===============
Καλησπέρα και πάλι ,,, να ρωτήσω ,,αν κάνω την αναβάθμιση θα δω κάποια διαφορά στο interface της συσκευής η κάποια βελτίωση στη λειτουργία της ? και μετά θα πρέπει να τη ξαναστήνω από την αρχή ( επαφές ,,app,,email κλπ )
Έκανα λήψη πακέτου ενημέρωσης μέσα από το μενού και μου κατέβασε αυτό ,,,, έχω κατεβάσει στο pc και την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩma_Stable_V9.2.1.0 .,,, τι να κάνω ?
Ευχαριστώ πολύ !
Αυτες που έχεις κατεβάσει δεν είναι οι ελληνικές του φόρουμ.
Διάβασε τις οδηγίες της ειρήνης @fog στο post4.
Απλά την κατεβάζεις από το κινητό σου και μπαίνεις twrp, επιλέγεις factory reset και φλασάρεις. Πρώτα έχεις κρατήσει backup.
Μόλις περάσει στήνεις παλι το τηλέφωνο από την αρχή. Μπορείς να κρατήσεις και miui9 backup, καλλίτερα να το στήσεις από την αρχή.
Για βοήθεια ρωτα.
Από τα Downloads_ Ελληνικές XTRV ROM κατέβασα στο pc σύμφωνα με τις οδηγίες της Ειρήνης αλλά δεν την έχω ρίξει στο κινητό ,,, να διαγράψω αυτή που έχει κατεβάσει το κινητό από μόνο του και να βάλω αυτή που λέει η Ειρήνη ?
Ευχαριστώ