1 Xiaomi Mi a1 Google bar Ιαν 31st 2018, 7:58pm Έχω το Xiaomi Mi A1, θέλω να βγάλω από την αρχική μου οθόνη το Google search bar έχω προσπαθήσει να βρω λύση και τίποτα, τι μπορώ να κάνω; Χωρίς να χρειάζεται να το ρουταρω ή να βάλω άλλον Launcher?
2 Ιαν 31st 2018, 8:14pm Από ότι φαίνεται (με μια πρόχειρη έρευνα) δεν μπορείς, πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλον launcher που να το επιτρέπει ή να το έχει σαν widget (όπως πχ. ο nova) Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή; Έχω κλειδωμένο bootloader; Ξεκλείδωμα του bootloader Πού θα βρω twrp και πώς θα το περάσω;
3 Φεβ 1st 2018, 12:45pm Ο/H Samus_gr έγραψε: Έχω το Xiaomi Mi A1, θέλω να βγάλω από την αρχική μου οθόνη το Google search bar έχω προσπαθήσει να βρω λύση και τίποτα, τι μπορώ να κάνω; Χωρίς να χρειάζεται να το ρουταρω ή να βάλω άλλον Launcher? τι προσπάθεια έχεις κάνει ;; να πας στα options ;; :)) ή αλλάζεις launcher και βάζεις κάποιο παρόμοιο (υπάρχει λόγος που δε θες άλλον launcher; ) ή root κλπ π.χ. αν θες του pixel (δεν ξέρω αν είναι ίδιος) Pixel Launcher 2.0 from Android Oreo AOSP Available to Download Now