Διαφήμιση

SD card

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα.. Ονομάζομαι Απόστολος και είμαι νεο μέλος εδώ και θα ήθελα για αρχή να σας πω συγχαρητήρια για το forum... Δεύτερον επειδή ακόμα
      δεν το έχω ψάξει ολόκληρο το forum θα ήθελα να σας ζητήσω μια βοήθεια....

Έχω το Xiaomi Redmi Note 4X ( βέβαια αυτή την στιγμή είναι για επισκευή γιατί έσπασε η οθόνη). Όταν το πήρα στα χέρια μου τοποθέτησα μια SD card. Από οτι ειδα
      έχει περάσει αρκετά αρχεία του συστήματος μέσα.. Το πρόβλημα μου είναι οτι αυτή την στιγμή δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε άλλο κινητο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα..
      Ούτε format δεν μπορώ να την κάνω.. Βασικά κάποιες φορές πιάνει το format αλλά για έναν περίεργο λόγω όλοι οι φάκελοι παραμένουν μέσα.. Ότι και να κάνω τα πάντα
      παραμένουν μέσα στην SD. έχω δοκιμάσει και format μέσω DOS αλλά μου βγάζει μήνυμα για unmount sd το οποίο και να το επιλέξω παραμένει κολλημένο...

Μήπως γνωρίζεται κάποια λύση ώστε να καταφέρω να διαγράψω τα πάντα μέσα απο την SD ? μέσω κάποιου προγράμματος ή δεν ξέρω και εγω τι. :S :S :S
    • αν θυμαμαι καλα φιλε μου, κατι παρομοιο ειχα αντιμετωπισει κι εγω περισυ το καλοκαιρι. το κινητο κανει καποιου ειδους κρυπτογραφηση στην sd για λογους ασφαλειας βεβαια, ουτως ωστε να μην μπορει να διαβαστει απο αλλη συσκευη. εχει περασει αρκετος καιρος και δεν θυμαμαι καλα, αλλα μονο μεσα απο το κινητο μπορεις να την κανεις φορματ. μην δοκιμαζεις αλλες λυσεις για να μην την καταστρεψεις. μολις παρεις το κινητο στα χερια σου δοκιμασε να την κανεις οτι θελεις.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.