1 Χρειάζομαι βοήθεια Φεβ 5th 2018, 6:28pm Χρειάζομαι βοήθεια έχω πάρει το mi 6 είμαι έτοιμος να το πετάξω στον τοίχο.
2 Φεβ 5th 2018, 6:29pm Πες μου Καρντάση μου γιατί θέλεις να το πετάξεις, πες μου τους λόγους για να σε βοηθήσω για να μην γίνει αυτό. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
3 Φεβ 5th 2018, 7:04pm Δεν μπορώ να το συνδέσω στο αυτοκίνητο Citroen spacetourer 10/2017 ούτε με mirrorlink ούτε με android auto το έχω συνδέσει μόνο με iPhone και carplay
4 Φεβ 5th 2018, 7:12pm Μπορείς να δοκιμάσεις αυτόν τον οδηγό, αφορά άλλο κινητό αλλά η διαδικασία είναι παρόμοια: How to MirrorLink Redmi Note 4X - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή; Έχω κλειδωμένο bootloader; Ξεκλείδωμα του bootloader Πού θα βρω twrp και πώς θα το περάσω;
6 Φεβ 5th 2018, 8:14pm Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
8 Φεβ 5th 2018, 8:54pm Η ρομ είναι official global stable, έχεις δοκιμάσει να κάνεις σύνδεση με άλλες συσκευές bluetooth ? Ακουστικά, ηχεία, smart tv, αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα ? Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
9 Φεβ 5th 2018, 8:59pm Σε τηλεόραση LG μόνο με ασύρματη μετάδοση και οχι συνέχεια με ασύρματο εκτυπωτή με το app της cannon
10 Φεβ 5th 2018, 9:01pm Άρα το wifi mirrorlink γενικότερα λειτουργεί αλλά όχι με το αυτοκίνητο. Το ίδιο ισχύει και με το bluetooth ? Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
12 Φεβ 5th 2018, 9:36pm Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα της συσκευής, να μην έχει το κενό πχ Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi