Από ότι είδα, τουλάχιστον για το MI Max 2 που έψαξα υπήρχαν δύο ελληνικές developer rom, xtrv και άρωμα.
Τα features της άρωμα που μπορεί να επιλέξει κανείς τα ειδα σε βίντεο και στη παρουσίαση.
Δεν βρίσκω πουθενά τα χαρακτηριστικά της απλής XTRV rom.
Από όσο ξέρω βασίζεται στην Xiaomi.eu που με τη σειρά της βασίζεται στην China developer.
Τα tweaks που έχει κάνει η Xiaomi.eu πάνω στην China Dev είναι γνωστά.
Αλλά δεν μπορώ να βρω τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της xtrv.
Επίσης ο Nexus launcher που αναφέρει η Aroma είναι ο γνωστός Pixel launcher?
Και κάτι επιπλέον φαντάζομαι η Stable η ελληνική βασίζεται στην Xiaomi.eu Stable από China stable. Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω από κάπου.
Επίσης δεν βρήκα info για το modified TWRP που υπάρχει στο φόρουμ.
Με το vanilla TWRP από XDA developers δεν λειτουργεί η Aroma?
Κάτι άλλο, διαβάσα στο thread της νέας xtrv/Aroma ότι είναι mixed source από τη rom της Xiaomi.eu και από την official miui (global?).
Χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.
Αν είναι εύκολο και ξέρει κάποιος το Source του project πέρα από μετάφραση που βρίσκεται θα του ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ
Τα features της άρωμα που μπορεί να επιλέξει κανείς τα ειδα σε βίντεο και στη παρουσίαση.
Δεν βρίσκω πουθενά τα χαρακτηριστικά της απλής XTRV rom.
Από όσο ξέρω βασίζεται στην Xiaomi.eu που με τη σειρά της βασίζεται στην China developer.
Τα tweaks που έχει κάνει η Xiaomi.eu πάνω στην China Dev είναι γνωστά.
Αλλά δεν μπορώ να βρω τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της xtrv.
Επίσης ο Nexus launcher που αναφέρει η Aroma είναι ο γνωστός Pixel launcher?
Και κάτι επιπλέον φαντάζομαι η Stable η ελληνική βασίζεται στην Xiaomi.eu Stable από China stable. Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω από κάπου.
Επίσης δεν βρήκα info για το modified TWRP που υπάρχει στο φόρουμ.
Με το vanilla TWRP από XDA developers δεν λειτουργεί η Aroma?
Κάτι άλλο, διαβάσα στο thread της νέας xtrv/Aroma ότι είναι mixed source από τη rom της Xiaomi.eu και από την official miui (global?).
Χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.
Αν είναι εύκολο και ξέρει κάποιος το Source του project πέρα από μετάφραση που βρίσκεται θα του ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ