Έχω το δικαρτο redmi note 2 με δύο κάρτες σιμ μέσα ,μια whats up και μια free2go . Πότε βάζω στη μία κάρτα και πότε στην άλλη ανάλογα με το τι με συμφέρει κάθε φορά. Το ποσό πάντα είναι 10 ευρώ που βάζω γιατί μου έρχεται μήνυμα με προσφορά που μου δίνει δωρεάν λεπτά και mb χωρίς να καταναλώσω τα ευρώ. Η wind ειναι αρκετά παλιά και έχω μια προσφορα 300 λεπτά προς όλους και 500 mb με 10 ευρώ χωρίς να καταναλώσω τα 10 ευρώ. Από μόνη της η εταιρεία αποφάσισε ότι θα μου χρεώνει μια φορά το χρόνο γύρω στα έξι ευρώ για αυτή την υπηρεσία που κατόπιν έγινε κάθε έξι μήνες η χρέωση και χωρίς προειδοποίηση. Αυτό βέβαια το είχαν πει ότι θα το κάνουν χωρίς να τους δικαιώνει ή να το κάνει ηθικό αυτό.
Η δε cosmote whats up εχει μια χρέωση χωρίς αντίκρισμα που δεν μπορώ να καταλάβω και ενώ έχω 3 ευρώ στην κάρτα μου ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα ότι έχω κάτω από 1 χωρίς να την χρησιμοποιώ καθώς χρησιμοποιώ την wind εκεινο το διάστημα. Την αφήνω και πάει στο 0 καθώς λήγει το ποσό και ξαφνικά βλέπω στην εφαρμογή της ενα φοβερό -0,25 λεπτά .
Χρηματοπιστωτικό σύστημα στο μεγαλείο του. Παρακαλώ τα σχόλιά σας
Η δε cosmote whats up εχει μια χρέωση χωρίς αντίκρισμα που δεν μπορώ να καταλάβω και ενώ έχω 3 ευρώ στην κάρτα μου ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα ότι έχω κάτω από 1 χωρίς να την χρησιμοποιώ καθώς χρησιμοποιώ την wind εκεινο το διάστημα. Την αφήνω και πάει στο 0 καθώς λήγει το ποσό και ξαφνικά βλέπω στην εφαρμογή της ενα φοβερό -0,25 λεπτά .
Χρηματοπιστωτικό σύστημα στο μεγαλείο του. Παρακαλώ τα σχόλιά σας
REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5