Διαφήμιση

Αγορά redmi note 4

• Αγορά redmi note 4

Γειά σε όλους, ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού και σύμφωνα με το budget που θέλω να διαθέσω για κινητό μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα redmi note 4 (3/32) (4/64) και redmi note 4x (3/32) με το σκεπτικό ότι χαρακτηριστικά σε τέτοιες τιμές δεν προσφέρει κάποια άλλη εταιρεία. Αφού διάβασα αρκετά πράγματα εδώ και σε σχόλια στο σκρουτζ έβγαλα το συμπέρασμα πως το note 4 βγαίνει σε Global Version ενώ το note 4x βγαίνει με Glοbal Rom και πως η ουσιαστική διαφορά είναι η 800 μπάντα για το 4g. Σε κατάστημα που πήγα με ενημέρωσαν ότι η μόνη εταιρεία που έχει θέμα με την 800 μπάντα στην Ελλάδα είναι αυτή με τις μπλε φορεσιές :P πράγμα που δεν με απασχολεί μιας και δεν είμαι συνδρομητής, αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει μόνο για αυτή την εταιρεία. Η κύρια ερώτηση μου είναι η εξής : Aν πάρω ένα από τα παραπάνω θα χρειαστεί να κάνω ένα σωρό ενέργειες που έχω διαβάσει για root, bootload, unlock, αιτήσεις λογαριασμών και τα σχετικά? Είμαι απλός άνθρωπος και θέλω η τεχνολογία να μου κάνει την ζωή απλούστερη, αν είναι να μου βγει η πίστη για να γίνει λειτουργικό το κινητό να πάρω κάτι άλλο. Οι τιμές που έχω βρει είναι οι εξής note 4 (4/64) snapdragon 158, note 4 (3/32) snapdragon 130, note 4X (3/32) snapdragon 144. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές και γέρνω προς το 64αρι, αν ισχύει το θέμα της 800 μπάντας για μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το 4X έχει κάτι παραπάνω σε υλικό κατασκευής, οθόνη ή κάτι άλλο γέρνω προς το 4Χ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν και συγνώμη για το σεντόνι!
    • RE: Αγορά redmi note 4

Ο/H kyriakos8 έγραψε:

Γειά σε όλους, ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού και σύμφωνα με το budget που θέλω να διαθέσω για κινητό μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα redmi note 4 (3/32) (4/64) και redmi note 4x (3/32) με το σκεπτικό ότι χαρακτηριστικά σε τέτοιες τιμές δεν προσφέρει κάποια άλλη εταιρεία. Αφού διάβασα αρκετά πράγματα εδώ και σε σχόλια στο σκρουτζ έβγαλα το συμπέρασμα πως το note 4 βγαίνει σε Global Version ενώ το note 4x βγαίνει με Glοbal Rom και πως η ουσιαστική διαφορά είναι η 800 μπάντα για το 4g. Σε κατάστημα που πήγα με ενημέρωσαν ότι η μόνη εταιρεία που έχει θέμα με την 800 μπάντα στην Ελλάδα είναι αυτή με τις μπλε φορεσιές :P πράγμα που δεν με απασχολεί μιας και δεν είμαι συνδρομητής, αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει μόνο για αυτή την εταιρεία. Η κύρια ερώτηση μου είναι η εξής : Aν πάρω ένα από τα παραπάνω θα χρειαστεί να κάνω ένα σωρό ενέργειες που έχω διαβάσει για root, bootload, unlock, αιτήσεις λογαριασμών και τα σχετικά? Είμαι απλός άνθρωπος και θέλω η τεχνολογία να μου κάνει την ζωή απλούστερη, αν είναι να μου βγει η πίστη για να γίνει λειτουργικό το κινητό να πάρω κάτι άλλο. Οι τιμές που έχω βρει είναι οι εξής note 4 (4/64) snapdragon 158, note 4 (3/32) snapdragon 130, note 4X (3/32) snapdragon 144. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές και γέρνω προς το 64αρι, αν ισχύει το θέμα της 800 μπάντας για μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το 4X έχει κάτι παραπάνω σε υλικό κατασκευής, οθόνη ή κάτι άλλο γέρνω προς το 4Χ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν και συγνώμη για το σεντόνι!
      Όχι θα έχει ως rom την official global rom και πιθανόν stable. Η οποία περιέχει την ελληνική γλώσσα και το play store.
      Αν θέλεις ξεκλειδωνεις και μπορείς πλέον να παίξεις με διάφορες costum rom και να ρουτάρεις την συσκευή.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Το ίδιο τηλέφωνο είναι. Δες εδώ
      Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Αν έρθει με global official το χαίρεσαι απλά. Αν όχι πρέπει να παρέμβεις.
    • Κυριάκο είναι το ίδιο!!!!!!!
      Διάλεξε τη μνήμη που θελεις. Κοίτα να έχει Snapdragon για πολλούς λόγους, κυρίως υποστήριξη λογισμικού, και αν τη χρειάζεσαι την B20. Δες πάλι τη ταμπέλα που σου έβαλα πάνω στο link.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kyriakos8 έγραψε:

Οκ θα στείλω εκεί. Ευχαριστώ.

Κυριακο δες τη ταμπέλα και διάλεξε το τηλέφωνο που σου αρέσει.
      Images
      • 16-19-12-downloadfile.jpg

179,61 kB, 1.600×749, viewed 108 times
    • Ο/H kyriakos8 έγραψε:

Και για ποιο λόγο οι εκδόσεις του 4Χ είναι ακριβότερες?

Έλα ντε ! Και εγώ σε αυτό το δίλημμα ήμουν, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το Note 4 (32) ήταν στα ~130 ευρώ και το note 4x (32) στα ~150. Τελικά πήρα από ένα μαγαζί srkoutz στα 130 και ήταν πράγματι η Global κανονική έκδοση με samsung κάμερα.
    • Ο/H Iron-kun έγραψε:

Ο/H kyriakos8 έγραψε:

Και για ποιο λόγο οι εκδόσεις του 4Χ είναι ακριβότερες?
      Έλα ντε ! Και εγώ σε αυτό το δίλημμα ήμουν, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το Note 4 (32) ήταν στα ~130 ευρώ και το note 4x (32) στα ~150. Τελικά πήρα από ένα μαγαζί srkoutz στα 130 και ήταν πράγματι η Global κανονική έκδοση με samsung κάμερα.
      Από ποιο μαγαζί? Το note 4 είναι κι αυτό μεταλλικό έτσι?
    • Ναι μεταλλικό είναι. Δείχνει πολύ πιο ακριβό από ότι είναι. To παρήγγειλα από το drele αλλά βλέπω στο skroutz άλλα μαγαζιά έχουν πιο χαμηλή τιμή αυτή την στιγμή. Απλά ρώτα τους αν έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο που γράφει global edition.
    • Διαφήμιση
    • Το σκεφτομαι κι εγω για να αναβαθμισω απο LG G2.

Μονος μου ενδοιασμος τα οσα εχω διαβασει για την καμερα του. Εσεις τι λετε? Μου το προτεινετε?

Δεν θα ηθελα να υπερβω τα 200€, οποτε σε αυτο το μπατζετ νομιζω προκειται για vfm