kalispera exo ena provlima eno to exo anixto to tilefono kapies fores eno me kaloune den xtipaei i klisei eno fente pio me kali mipos xerete ti mporei na simvenei?
kalispera padia exo ena provlima me to xiaomi redmi note 4
-
-
Πες τον πόνο σου παλικάρι μου αλλά γράψε Ελληνικά σε παρακαλώ πρώτα και ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την rom
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες
Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς, πεζούς χαρακτήρες. Είναι στους κανονισμούς του forum για να είναι τα μηνύματα ευανάγνωστα.
Σχετικά με το θέμα σου, καλό είναι να ανεβάσεις ένα screenshot από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε χαρακτηριστικά και rom. -
καλησπερα εχω ενα προβλημα με το κινητο xaiome radmi note 4
δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου όταν με καλούν ενω βλεπω πιος με καλη -
Έχεις ενεργοποιήσει το DND;
-
@hrtha455 Εδώ θα γίνει η συζήτηση του θέματος, δε χρειάζεται να ανοίγεις καινούρια με την ίδια ερώτηση.
Δώσε μας τα στοιχεία που ζητάμε και τη φωτογραφία που θα φαίνεται η έκδοση της rom.
Επίσης πες μας αν έχεις ρυθμίσει να μην χτυπάει ο πρώτος ήχος αλλά να κάνει δόνηση.
Αν κάτι από αυτά δεν ξέρεις που είναι στις ρυθμίσεις, πες μας να σου δώσουμε οδηγίες πως θα το δεις. -
-
Θα ανοίξεις τις Ρυθμίσεις του κινητού σου και θα πας εκεί που λέει Η συσκευή μου. Θα βλέπεις κάτι τέτοιο:
Θα το αφήσεις έτσι και θα κατεβάσεις, από τη μπάρα πάνω την κουρτίνα και θα πατήσεις το κουμπί που λέει Στιγμιότυπο.
Θα τραβήξει μια εικόνα. Θα βγεις μετά από τις Ρυθμίσεις, αυτή την εικόνα θα την περάσεις στον υπολογιστή σου και θα την ανεβάσεις εδώ.
Για να το κάνεις αυτό, όταν πατάς Απάντηση, κάτω από το λευκό παραθυράκι που γράφεις, θα πατήσεις τη λέξη Συνημμένα, εκεί θα πατήσεις Ανέβασμα, θα σου ανοίξει να βρεις τη φωτογραφία. Την επιλέγεις και όταν ανέβει, θα δεις να γεμίσει η μπάρα, θα πατήσεις εισαγωγή σαν Μικρογραφία και θα κάνεις Καταχώρηση το μήνυμα. -
οκ
=============== Φεβ 21st 2018, 9:52pm ===============
το εστειλα? -
H rom που έχεις πρέπει να είναι από αυτές που πάνε σε επιλεγμένους χρήστες, πριν την επίσημη κυκλοφορία.
Αυτό το πρόβλημα στο εμφάνισε το τελευταίο 10ήμερο περίπου; Αν ναι, ΙΣΩΣ να είναι θέμα της rom, που θα διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση.
Στο κάνει καιρό ή είναι μέσα στη βδομάδα που το εμφάνισε; -
10ήμερο περίπου
-
Τότε το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο bug η rom, η οποία κυκλοφόρησε πριν τόσες περίπου μέρες. Λογικά σύντομα θα έχει αναβάθμιση.
Eναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις ένα factory reset, επαναφορά δηλαδή της συσκευής στην εργοστασιακή κατάσταση και να τη στήσεις ξανά, μήπως λυθεί το πρόβλημα.
Αυτό όμως προϋποθέτει ότι θα πρέπει να κρατήσεις backup σε όλα όσα σε ενδιαφέρουν, γιατί θα σβηστούν όλα, ρυθμίσεις, επαφές, εφαρμοφές κλπ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0