Διαφήμιση

Update και διαρκεια μπαταριας REDMI 4 pro

• Update και διαρκεια μπαταριας REDMI 4 pro

Καλημερα σε ολους/ες.
      Μετα και τη ληψη της νεας εκδοσης MIUI (λεμε τωρα) 9.2.3.0 ΜΒΕΜΙΕΚ, υπαρχει τεραστια διαφοορα στην καταναλωση της μπαταριας του κινητου.

Απλα ειναι σαν να εχω αλλαξει μπαταρια και απο 4100mAh να εχει 3000.

Η ταχυτητα με την οποια αδειαζει ειναι σαφως πολυ χειροτερη και δεν ξερω αν πρεπει τελικα να συνεχισω με αυτη τη ρομ ή να προοσπαθησω να γυρισω στην παλαια καλη....

ΔΛΔ, απο 2+ περιπου ημερες (αναλογα με τη χρηση) τωρα μου βγαζει 1+.....

Απο οσα εχω διαβασει και σε αλλα (ξενογλωσσα) φορουμ, το Update ειναι απλα αθλιο......με πολλα και ασημαντα πραγματα και το χειροτερο, τη σημαντικη αυξηση στην καταναλωση της μπαταριας.

Υπαρχει STOCK ANDROID να βαλω???? μπας και υσηχασω και επισης χαρουμε και το NOUGAT (που δε θα παρουμε απο την XIAOMI).

Παρακαλω αποψεις-βοηθεια σχετικα με το θεμα.

Ευχαριστω

Καλο Σ/Κ
      (listening)
    • Θα συμφωνήσω. Με αυτή τη ROM η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί. Ελπίζω, έστω, να τη διορθώσουν ακόμη και σε αυτή την έκδοση Android με νέα ROM, γιατί δεν βλέπω να παίρνουνε nougat.
    • Διαφήμιση
    • εγω κατεφυγα τελικα σε LOS 14.1 και χαιρετησα για την ωρα την ΜΙ και τα κινεζικα στολιδια χωρις ουσια.

Καλυτερη εκμεταλλευση, μεγαλυτερη ευελιξια, βαθος επιλογων και φυσιολογικη καταναλωση μπαταριας με ANDROID 7.1.2.

καλο βραδυ και καλη συνεχεια.

Εαν δεν απαγορευεται απο του Mods, θα πω και πιο πολλες λεπτομερειες.

Ευχαριστω.
      (listening)
    • Γιατί να απαγορεύεται, προσωπικά θα σου έλεγα να κάνεις ένα νέο θέμα με τίτλο όπως "Redmi 4 Pro & LOS 14.1 - Τρόπος εγκατάστασης και εντυπώσεις χρήσης" ;)

Είμαι σίγουρος ότι αρκετά παιδιά θα ενδιαφερθούν για ένα τέτοιο θέμα :)
    • Διαφήμιση
    • Redmi 4 pro και LineageOS

ok λοιπον....

ΧΙΑΟΜΙ REDMI 4 Pr\ime/Pro.

Στην προσπαθεια με βοηθησε αρκετα ενας φιλος.

Αρχικα δοκιμασαμε μια RR εκδοση με 7.1.2, αλλα δεν πηγε καλα καθως δεν ηταν σταθερη, δεν μπορουσαμε να μπουμε σε recovery kλπ.....(δε θυμαμαι ομως ποια ηταν ακριβως)

Κατεβασαμε στη συνεχεια Lineage(14.1/7.1.2) και αφου εγιναν τα προβλεπομενα (το τηλ. ηταν ηδη ξεκλειδωμενο και με TWRP εγκατεστημενη) ξεκινησε η παραμετροποιηση.

Μετα πηρε και ενα Update (13-2-18).

Rooted me magisk 15.3.

ΣΥΝΟΨΗ:

Καλυτερος ηχος κλησης - πιο καθαρη ομιλια/ακροαση

Το fingerprint δουλευει κανονικα, με μια σχετικα μικρη υστερηση σε σχεση με την miui 9.2.3.

Δεν εχω το προβλημα με το Dolby atmos το οποιο αντιμετωπισα με το 9.2.3 (εκανε κουλα.... σε αναπαραγωγη μουσικης οταν το τηλεφωνο περναγε σε οθονη κλειδωματος ο ηχος εσπαγε και ακουγοταν πιο αργα το τραγουδι).

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (οπως και με τις παλιες καλες 8.5.4.....)

Σταθεροτητα και ταχυτητα ομοια με MIUI.....

Ειχα τη δυνατοτητα εγκαταστασης καποιων miui apps (αριθμομηχανη, mi drop- ισως και αλλες )

Δεν μπορεσα να εγκαταστησω το scanner αλλα πηγα σε αλλη εφαρμογη και ολα καλα.

Η αληθεια ειναι οτι το ρολοι εκανε κουλα και επρεπε να το ξανα εγκαταστησω, ασημαντο ομως.....

Τα Bluetooth, gps κλπ οκ-λιγο διαφορετικα ομως ηταν τα πραγματα με την γραμμη καταστασης/οχι ομως κατι ιδιαιτερο.

Θεμα ειχα με την καμερα και βασανιστηκα αρκετα (pixel camera, One plus, Gcam-διαφορες εκδοσεις) μεχρι που κατεληξα σε Ported απο ΜΑ1 (MIUI Cam Manual.apk) οπου και σταματησα με δυνατοτητα 4κ βιντεο, αργη κινηση και full mannual ρυθμισεις και χωρις κολληματα, πρασινες οθονες, τρεμουλιασματα κλπ).

Επισης θεμα ειχα και με τα Gapps, με τα οποια βασανιστηκα πολυ μεχρι να τα καταφερω (συνεχως μου εβγαζε error 64-σε διαφορες εκδοσεις arm-7.1.x - nano, pico micro, full, aroma), αλλα τελικα πηρε τα Beans Gapps (arm, 7.1.x full-20170725.zip), και καπου εδω τελειωσε και η ταλαιπωρια.

Screen shots:
      καλη τυχη σε οσους δοκιμαζουν.

Νομιζω το τηλεφωνο το αξιζει και με το παραπανω να παρει 7.12 και ερχεται και OREO.....OEO....

AYTA!

ελπιζω να βοηθησα εστω και στο ελαχιστο καποιους να αποφασισουν.

Ταπεινα.....

=============== Μαρ 1st 2018, 9:49pm ===============
      Συγγνωμη @NasDriver.

Το κανω τωρα Τοπι

=============== Μαρ 1st 2018, 9:58pm ===============
      Νομιζω πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι οσον αφορα καποια θεματα.

ασε που δε θυμαμαι καλα και τους κανονες και βαριεμαι το διαβασμα........

Εξαλλου απο το να γραψω και να το κοψουν, ας το επικροτησουν......

------------
      (listening)
    • Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :thumbup:

Θα σου έλεγα αν μπορείς να βάλεις και τα ανάλογα λινκ με τα διάφορα προγράμματα που έβαλες προκειμένου να παίξουν όλα σωστά, θα είναι πολύ πιο εύκολο για όποιον ενδιαφερθεί να αλλάξει σε LOS.

Τέλος, αν δεν έχεις πρόβλημα, θα αλλάξω και τον τίτλο, ώστε να μπορούν να το βρουν πιο εύκολα :)