Διαφήμιση

Mido Xposed!

• Καλημέρα σε όλους! Έχω την dev greek rom 8.2.1, μπορώ να βάλω xposed;;;; Κάτι βρήκα στο internet αλλά δεν είμαι σίγουρος λόγω nougat! Ευχαριστώ!
    • Αποτι λενε στο official topic του xposed [OFFICIAL] Xposed for Lollipop/Marshmallow/Nougat/Oreo [v90-beta3, 2018/01/29] υποστηρίζεται και στο nougat κανονικα.
      Υπαρχει και το αναλογο topic με διαφορες ερωτοαπαντησεις-σχολια εδω [DISCUSSION] Xposed for Nougat
      Εαν 'ξερεις τι κανεις' μπορεις απλα να δοκιμασεις, εννοειτε κρατοντας backup κλπ καθως μπορει να εχεις bootloop και διαφορα αλλα θεματα.
      Επισης πολλα απαντημενα topic εχεις και στο official forum ψαξε μερικα θα βρεις πολλες απαντήσεις σε διαφορα θεματα search.php?mod=forum&searchsubmit=yes&srchtxt=note 4 xposed
    • Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Πριν βάλω topic έψαξα λίγο αλλά επειδή δεν βρήκα και σίγουρα πράγματα είπα να ρωτήσω εδώ τα παιδιά! Θα ψάξω τα Links που μου έδωσες και θα δω αν θα τα καταφέρω! Επειδή βάζω το κινητό με γλώσσα English θέλω κάποια/ες συγκεκριμένες εφαρμογές να δουλεύουν στα Ελληνικά και βρήκα ότι γίνεται με module από το xposed. Έτσι άρχισα να ψάχνω για το xposed αν μπένει κλπ.....! Ευχαριστώ πολύ και πάλι! :)
    • Διαφήμιση
    • Για να μην μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες...Μπορεις με το second space να εχεις 2 'space' και το ενα να το αφησεις ελληνικα ισα ισα για τις εφαρμογες που θες και το κυριο 'space' να το κρατησεις αγγλικα!
    • Καλημέρα και πάλι! Ακολούθησα τις οδηγίες από το Official Xposed από XDA και μου δούλεψε μια χαρά! Μόνο που το Module που έβαλα "APP LOCALE" δουλεύει μια χαρά σε κάποιες εφαρμογές και σε κάποιες όχι! Τώρα είδα και την απάντηση σου για το Second Space. Ειλικρινά δεν το ήξερα! Δεν έχω ψάξει καν τι είναι το second space! Θα το κοιτάξω! Σε ευχαριστώ πολύ!
    • Ο/H galimana έγραψε:

Καλημέρα και πάλι! Ακολούθησα τις οδηγίες από το Official Xposed από XDA και μου δούλεψε μια χαρά! Μόνο που το Module που έβαλα "APP LOCALE" δουλεύει μια χαρά σε κάποιες εφαρμογές και σε κάποιες όχι! Τώρα είδα και την απάντηση σου για το Second Space. Ειλικρινά δεν το ήξερα! Δεν έχω ψάξει καν τι είναι το second space! Θα το κοιτάξω! Σε ευχαριστώ πολύ!
      Αυτο για τις εφαρμογες το εχουν αρκετοι αρα ειναι μαλλον θεμα του xposed μπορει σε μελλοντικα updates να φτιαχτει...μπορεις να παρακολουθεις την πορεια-updates στα topic που σου εδωσα παραπανω!
      Νομιζω το second space θαταν το πιο ευκολο δοκιμασετο στις ρυθμισεις θα το βρεις, μπορει να σε βολεψει!