Διαφήμιση

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες GsamBattery root companion ( SOLVED )

• Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες GsamBattery root companion ( SOLVED )

Γειά σε ολους για δώστε τα φώτα σας.
      Εβαλα το Gsambattery monitor καί το Gsam root companion και επέτρεψα να το κάνει εγκατάσταση το δεύτερο στο system/priv-app/
      Το δοκίμασα κάποιο διάστημα αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά πχ δηλαδή ενώ είχα το τηλέφωνο στην μπαταρία για 10 ωρες αφού το είχα βγάλει απο τον φωρτωτή, και ενω είχα τσεκάρει το since full charge, αυτό ειδικά οταν εκανα επανεκίνηση μου ελεγε 40 λεπτά η διάφορα αλλα, ενω τα στατιστικά της Rom ηταν πάντα σωστά.
      Είπα να το διαγράψω, το μεν πρόγραμμα ολα καλά το δε root companion δεν σβήνει με τίποτε, μέσα απο την εφαρμογή πατώ unistall και παίρνω απάντηση Unable to delete system/priv-app/gsamrootcompanion.apk, επιχείρησα με root explorer, FX root explorer, adb εντολες ΤΙΠΟΤΕ, για να καταλάβετε ούτε rename, ούτε permisions δεν μπορώ να αλλάξω τίποτε πάντα εχω fail .
      Κάνω απεγκατάσταση με το Tiutamium φάινεται οτι εγινε ΟΚ, μετά την επανεκίνηση τα ιδια υπάρχει εκεί, εχω την τελευταία Xtrv beta Xposed και magisk.
      Tί γίνεται? πρώτη φορά μου συμβαίνει @BanditGR καμμιά ιδέα?
      =====================
      Edit
      Λοιπόν παιδιά μετά από 2 ωρες ψάξιμο ( αν σας πώ δεν σβηνότανε το αρχείο ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ και κανένα τρόπο ) βρήκα την λύση.
      Μπαίνουμε TWRP --> Mount τσεκάρουμε το system και ΔΕΝ τσεκάρουμε το mount system partition read-only, μετά Select Storage τσεκάρουμε Internal Storage, μετά Advanced --> File Manager πάμε system--> priv-app και σβήνουμε το αρχείο. gsamrootcompanion.apk
      Αν δεν κάνουμε την παραπάνω διαδικασία μέσα στο system βλέπουμε ελάχιστα πράγματα και φυσικά ούτε το folder priv-app.
      Αυτά