Καλησπερα σας. Μολις διαπιστωσα ενα προβλημα που δεν υπηρχε τους τελευταιους μηνες. Δε μπορω να μπω στη recovery μου. Ειτε κλεινοντας το κινητο και πατωντας "recovery" ειτε απο κλειστο κινητο πατωντας vol up kai power. Εκει που φορτωνει και παει να ανοιξει μπαινει σε μια μαυρη οθονη ξαφνικα και τελος... Το fastboot δουλευει κανονικα. Μπηκα και ξαναπερασα κανονικα τη twrp_mido_3.2.1-0_miui-hellas. Αλλα και παλι δεν ανοιξε. Τι να κανω; εργοστασιακες θα βοηθουσαν;; θελω να περασω το σημερινο update και δε μπορω. Γενικα τη τελευταια βδομαδα μου εκανε κατι περιεργα γιαυτο ηθελα να κανω update. Τωρα ειμαι με την Xtrv_aroma 8.1.25
Προβλημα με recovery twrp_mido_3.2.1-0_miui-hellas
- Διορθώθηκε
-
-
Από FastBoot δοκίμασε αντί να κάνεις Flash, να κάνεις boot στο TWRP Recovery ώστε τουλάχιστον να κάνεις Flash την ROM που θέλεις.
Γράψε την εντολή fastboot boot το όνομα του αρχείου.img
Αν για παράδειγμα το όνομα είναι twrp.img θα γράψεις fastboot boot twrp.img -
Το έκανα και αυτό και πάλι έφτασε στο ίδιο σημείο... Μετά την εικόνα που λέει κάτω το unlock με το λουκέτο ανοιχτό αντί να μπει στη recovery όπως παλιά μπαίνει σε μια μαύρη οθόνη... που την έχω αφήσει μέχρι και 3-4 λεπτά μήπως και μπει από μόνο του αλλά τίποτα....
-
-
Οκ το δοκιμάζω μέσω fastboot να τα περάσω αρχικά και να το ανοίξω μετά μήπως και δουλέψει...
=============== Μαρ 5th 2018, 12:16am ===============
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0