Γεια σας παιδια,ειναι το πρωτο μου ποστ εδω,πρωτα σας συγχαιρω για την εξαιρετικη δουλεια σας για την υποστηριξη στα xiaomi devices,εχω το 4χ ετσι ποια twrp θα μου συνιστουσατε? την official twrp-3.2.1-0-santoni.img 36,040 mb η την twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas? ποια η διαφορα? επισης χρησιμοτερη ειναι η redwolf νομιζετε?
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Πρωτη φορα σε xiaomi device,BL unlocked,drivers ok εδω, το τηλνο αναγνωριζεται κανονικα και χωρις προβλημα απο το pc μου και σε fastboot mode.
Ευχαριστω εκ των προτερων.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ευχαριστω επισης τον απο παλια φιλο μου @derveni και την αλληλοβοηθεια που ειχαμε μιας και εχω 4 διαφεριτικα devices για την προτροπη του να γινω μελος εδω συν την βοηθεισ που μου εδωσε bcoz noob in xiaomis
Θερμους χαιρετισμους σε ΟΛΟΥΣ Χρηστος Θυμης στα Ελληνικα
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Πρωτη φορα σε xiaomi device,BL unlocked,drivers ok εδω, το τηλνο αναγνωριζεται κανονικα και χωρις προβλημα απο το pc μου και σε fastboot mode.
Ευχαριστω εκ των προτερων.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ευχαριστω επισης τον απο παλια φιλο μου @derveni και την αλληλοβοηθεια που ειχαμε μιας και εχω 4 διαφεριτικα devices για την προτροπη του να γινω μελος εδω συν την βοηθεισ που μου εδωσε bcoz noob in xiaomis

Θερμους χαιρετισμους σε ΟΛΟΥΣ Χρηστος Θυμης στα Ελληνικα