Καλησπέρα στην ομάδα,
Αγόρασα τον Νοέμβριο το κινητό του τίτλου και μέχρι τώρα είχα μία sim στο κινήτο. Όταν έβαλα 2η κάρτα μέσα στο slot 2, είναι σαν να μην υπάρχει καν κάρτα sim στο slot 2.
Έχω μία micro sim vodafone και μια nano sim της cosmote.
Εαν βάλω την cosmote με ανταπτορα στο slot 1 δουλεύει μια χάρα.
Εάν βάλω την vodafone στο slot 1 και την cosmote στο slot 2 η cosmote είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν ζητά κωδικό, δεν φαίνεται στην μπάρα, δεν φαίνεται στα settings.
Προσπάθησα να αλλάξω μπάντα στο slot 2 αλλά τίποτα.
Εχω δοκιμάσει και άλλες κάρτες στο slot 2 αλλά τίποτα.
Δοκίμασα να αλλάξω ρομ, αλλά το πρόβλημα επέμενε. Εχω καταλήξει να έχω την miui 9.3 XTRV_arΩma, αλλα και δω το πρόβλημα υπάρχει.
Επίσης παρατήρησα ότι στην αποδειξη αγοράς κάτω από το μοντέλο του κινητού γράφει μόνο ένα IMEI.
Η sim της vodafone είναι 4 χρόνων και η sim της cosmote ούτε χρόνου.
Καμμία κάρτα δεν έχει κοπεί με το χέρι. Και οι 2 είναι αγορασμένες από κατάστημα.
Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη!!
Ευχαριστώ
Αγόρασα τον Νοέμβριο το κινητό του τίτλου και μέχρι τώρα είχα μία sim στο κινήτο. Όταν έβαλα 2η κάρτα μέσα στο slot 2, είναι σαν να μην υπάρχει καν κάρτα sim στο slot 2.
Έχω μία micro sim vodafone και μια nano sim της cosmote.
Εαν βάλω την cosmote με ανταπτορα στο slot 1 δουλεύει μια χάρα.
Εάν βάλω την vodafone στο slot 1 και την cosmote στο slot 2 η cosmote είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν ζητά κωδικό, δεν φαίνεται στην μπάρα, δεν φαίνεται στα settings.
Προσπάθησα να αλλάξω μπάντα στο slot 2 αλλά τίποτα.
Εχω δοκιμάσει και άλλες κάρτες στο slot 2 αλλά τίποτα.
Δοκίμασα να αλλάξω ρομ, αλλά το πρόβλημα επέμενε. Εχω καταλήξει να έχω την miui 9.3 XTRV_arΩma, αλλα και δω το πρόβλημα υπάρχει.
Επίσης παρατήρησα ότι στην αποδειξη αγοράς κάτω από το μοντέλο του κινητού γράφει μόνο ένα IMEI.
Η sim της vodafone είναι 4 χρόνων και η sim της cosmote ούτε χρόνου.
Καμμία κάρτα δεν έχει κοπεί με το χέρι. Και οι 2 είναι αγορασμένες από κατάστημα.
Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη!!

Ευχαριστώ