Stable 9.2.2.0 xtrv
-
-
Κατατοπιστική η αναφορά σου...
Τι είχες και πώς την πέρασες; -
Όταν δίνετε μία αναφορά για κάποιο πρόβλημα καλό είναι να αναφέρετε και για ποια συσκευή αναφέρεστε.
Είναι αδύνατον να μαντέψουμε. -
-
Έχω ένα παλιό Redmi Note 4G και θέλω να βάλω την τελευταία stable ROM, γίνεται? Αν γνωρίζει κάποιος ας μπει στον κόπο να με διαφωτήσει.
Ευχαριστώ -
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
Μπορείς να πας σε νεότερη αλλά δεν είμαι σίγουρος για την διαδικασία, αν χρειάζεται απλό factory reset ή κάτι παραπάνω, ας περιμένουμε κάποιο πιο παλιό όπως @Bodai , @gkalen , @geoanto555 για σιγουριά
-
Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ.
-
@Aidenaxa
Μπορείς να προχωρήσεις σε νέα Ρομ , ίσως και να μη χρειαστεί factory reset ..
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με update της συσκευής σου , ακόμα σε 4.4 είναι οπότε προχωράς σε flash της τελευταίας Ρομ .. θα τη βρεις στα downloads ..
Αν έχεις πρόβληματα μετά το update ίσως χρειαστεί factory reset γιατί έχεις πολυ παλια Ρομ , anyway δοκίμασε πρώτα απλό update και μετά βλέπεις .. -
Ευχαριστώ ξανά. Όταν λες οτι μπορώ να προχωρήσω σε flash της τελευταίας ROM τι εννοείς? Ότι κατεβάζω την τελευταία XTRV και flashάρω με αυτήν? Δεν είναι απαγορευτικό η παλαιότητα του μοντέλου και τα χαρακτηριστηκά του? Όλες οι ROM μπορούν να μπουν σε όλα τα XIAOMI? Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά όπως κατάλαβες είμαι άσχετος (ή αλλιώς ημιμαθής).
-
@Aidenaxa
Έχεις τη συσκευή με μια κάρτα σιμ ή με δύο κάρτες ??
Αν έχεις με μια κάρτα κατεβάζεις απο'δω την τελευταία .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Redmi-Note-4G-LTE/#files
Αν έχεις με δύο κάρτες , κατεβάζεις απο'δω .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…te-4G-LTE-Dual-Sim/#files
Βάζεις το ζιπ της Ρόμ στη κάρτα σου και φλασαρεις από recovery ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα