Καλησπέρα! Πήγα την συσκευή τελικά σε τεχνικούς για να μην πάρω την ευθύνη και το ανοίξω μόνος μου και μου απάντησαν πως δεν είναι θέμα μπαταρίας ου΄τε επαφής με αυτήν, αλλά πρόβλημα στην πλακέτα και πως έχει βλάβη το σημείο που κάνει boot. Αυτοί μου είπαν βέβαια πως δεν πήραξαν τα αυτοκολλητάκια που φαίνεται αν έχει ανοιχτεί η συσκευή για να χαθει η εγγύηση και με συμβούλεψαν πάλι να μιλήσω με gearbest και να τους το στείλω καθώς θεωρούν οτι θα μπορέσουν να το αντικατααστήσουν μέσα στην εγγύηση. ΤΟ θέμα είναι πως ενώ τις τελευταίες μέρες πριν το πάω σε αυτούς, το τηλέφωνο δούλευε κανονικά και δεν έσβηνε καθ'όλου, σήμερα που το πήγα και το παρέλαβα μετά απο μερικές ώρες στον τεχνικό, κάνει πάλι το ίδιο πρόβλημα η συσκευή και ακόμα πιο έντονα. Τώρα δεν ανοίγει καθόλου, όπως την πρώτη φορά που έπεσε. Μένει μέχρι την αρχική οθόνη της xiaomi κια μετά σβήνει. Τι με συμβουλεύετε βρε αδέρφια??
Problem with my xiaomi mi5s plus
-
-
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, αν όντως είναι πρόβλημα στην πλακέτα τότε καλύτερα να μιλήσεις και με το κατάστημα που το αγόρασες να δεις τι θα σου πουν
Πριν από πόσο καιρό το πήρες ? -
Το λέω και στην αρχική μου δημοσίευση. 20 Δεκέμβρη 2017 απο gearbest. Τους έχω στείλει μηνύματα και βίντεο και μου απάντησαν πως πρέπει να στείλω την συσκευή εκεί για να δουν αν μπορούν να το φτιάξουν-αντικαταστήσουν μέσα στην εγγύηση.
-
Όπως είπα και πριν, δεν υπάρχει σωστό και λάθος, είναι δύσκολη απόφαση...
Αν ήταν δικό μου θα το είχα ήδη ανοίξει από την πρώτη στιγμή αλλά σε ξένο κινητό θα απαντούσα όπως σου απάντησε το κατάστημα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0