Διαφήμιση

Προβλημα με SD card Redmi 3s

• Προβλημα με SD card Redmi 3s

Εχει αρκετο καιρο που το κντ δεν μου επιτρεπει να σβησω/γραψω οποιοδηποτε αρχειο στην εξωτερικη καρτα!

Για να καταλαβεται καλυτερα προσπαθω να σβησω καποιες παλιες φωτο & δεν μου το επιτρεπει & μου βγαζει ενα παραθυρο

που λεει "Απαιτουνται αδειες... για την διαχειριση των αρχειων της καρτας SD σας,αποδεχθειτε τις απαιτουμενες αδειες για

τον Mi Διαχειριστη αρχειων" μαζι με 4 μικρες φωτο που σου λεει τι να κανεις.Ακολουθω τα βηματα που δειχνει μα τιποτα....

Βρηκα & ενεργοποιησα την εφαρμογη εγγραφα μα δεν εχει αλλαξει κατι!

Εβγαλα λοιπον την sd απο το κντ μου & την εβαλα στο Laptop.Εκει εσβησα αυτα που ηθελα & προσθεσα & εναν φακελο με

αγαπημενα τραγουδια.Οταν εβαλα την sd στο κντ αρχικα ηταν ολα φυσιολογικα για κανα 5λεπτο γιατι μετα οχι μονο διεγραψε τον νεο

φακελο που εβαλα αλλα ως δια μαγειας επανηλθαν οι 700 περιπου φωτο που ειχα διαγραψει στο laptop..... 8|

Ακουω συμβουλες γιατι αρχιζω & γλυκοκοιταζω το σφυρι στην αποθήκη... :cursing:
    • Βασικά, δεν σβήνεται ποτέ τίποτα στα μέσα αποθήκευσης απλά "κρύβεται" από το σύστημα αρχείων.
      Πάρε φούλ αντίγραφο στον υπολογιστή σου από την κάρτα σου, κάντη φορμάτ από το κινητό σου και μετά ξανα μετέφερε τα αρχεία πίσω στην κάρτα συνδέοντας το κινητό με καλώδιο από τον υπολογιστή. Ξέρω ακούγεται φασαρία αλλά εμένα έτσι μου δούλεψε σε μια παλιά κάρτα που είχα και που μου έκανε παρόμοια προβλήματα.

Και αυτό που λέει ο φίλος για το Mi account έχει βάση, έχεις τον συγχρονισμό ανοικτό; Επίσης δοκίμασες κάποια άλλη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων;

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Εαν δεν συνχρονισω δεν εχω ολες τις επαφες....
      Αν & νομιζω πως ισως να τα εχει παιξει & η καρτα....εβαλα αλλη μπας & δω διαφορα....
      Οπως & να εχει θα ενημερωσω

Αλεξ την εκανα format απο το κντ μου μα δεν σβηστικε τιποτα απολύτως...
    • Τότε, ίσως κάτι τρέχει με την κάρτα... έχουν χαλάσει 2 κάρτες στο δικό μου 3S μέσα σε ένα χρόνο που το χρησιμοποιούσε η γυναίκα μου.
      Δεν ξερω αν φταίει κάτι άλλο ή απλα ήμουν άτυχος. Τα συμπτώματα ήταν παρόμοια: προβλήματα στην αρχή, σταμάτησαν να γράφουν/σβήνουν αργότερα.

Το έχεις με official global ή με την ρομ του φόρουμ;

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Alex_MLT ειμαι με official global.Παντως ευχομαι να ειναι η καρτα!

amavroudis το εκανα εδω & πολυ καιρο μα αυτο συνεχιζε να μου εμφανιζει τις φωτο ....ευχομαι να φταιει η καρτα!!!
    • Διαφήμιση