Έκανα την πρώτη αναβάθμιση που μου είπες και λύθηκε το θέμα . Επειδή τα υπόλοιπα που έγραψες μου φαίνονται λίγο ψιψινια κοκοψωρια πιστεύεις είναι απαραίτητα? Σας ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ και τους δύο! ! Έχω απογοητευτεί λίγο που οι πρώτες μου ώρες με νέο κινητό ήταν μέσα στα νεύρα αλλά ήσασταν εξαιρετική βοήθεια
Πρόβλημα με φωτογραφίες
-
-
-
Δεν ήρθε καμία ειδοποιήσαρα απλά πήγα εκεί και έκανα τα μαγικά μου (πάτησα δηλαδή έλεγχος για ενημερώσεις : p )
-
Ο/H Vass έγραψε:
Δεν ήρθε καμία ειδοποιήσαρα απλά πήγα εκεί και έκανα τα μαγικά μου (πάτησα δηλαδή έλεγχος για ενημερώσεις : p )
-
-
Ο/H JohnHD έγραψε:
Παιδια επειδή είναι 5 οι αριθμοί τις ROM δεν είναι η κλασσική ψευτογκλομπαλ που έχει ένα σωρό bugs και πρέπει να περαστεί με Xiaomi tool στο κινητό για να λειτουργήσει; Η κάνω λάθος;
-
Αυτο είχε ψεύτικους αριθμούς αλλά δεν είχε τέλεια. Σημαίνει ότι είναι ψευτογκλομπαλ ή όχι; Έχω μπερδευτεί λίγο...
-
Η απορία σου θα είχε λυθεί αν ανέβαζες ένα screenshot. Ή έστω έγραφες -με ακρίβεια- την έκδοση που έχεις.
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0