Διαφήμιση

RedMi Note 4 (Mido) - Ποια είναι η ROM με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

• RedMi Note 4 (Mido) - Ποια είναι η ROM με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Καλησπέρα,

Αυτή τη στιγμή έχω στο κινητό την AROMA ROM από το φόρουμ, στην έκδοση 8.3.8.

Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποια άλλη ROM, με βασικό κριτήριο το να μην έχει bugs, και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία.

Επειδή δεν είμαι και τόοοσο σχετικός, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
      1) Ποια είναι η rom με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (και από πού την κατεβάζω;); Προσωπικά, παρατήρησα ότι στο κινητό ενός φίλου (ίδιο κινητό με το δικό μου), η μπαταρία διαρκεί περισσότερο με την stock rom που έχει στο κινητό του, και δεν την έχει αναβαθμίσει, σε σχέση με την AROMA που έβαλα εγώ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν η ROM θα είναι MIUI ή όχι, αρκεί να έχει την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, και χωρίς bugs
      2) Εχω ήδη ξεκλειδώσει το bootloader, και έχω περάσει twrp, προκειμένου να εγκαταστήσω την ΑROMA. Από εκεί και πέρα, τι ακριβώς θα χρειαστεί να κάνω για να περάσω την καινούργια ROM;

Ευχαριστώ
    • Για να μπορέσεις να συγκρίνεις δύο ίδιες συσκευές στην κατανάλωση μπαταρίας με διαφορετικές ρομ, θα πρέπει να έχουν και να χρησιμοποιούν ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές, τις ίδιας εταιρείας κάρτες sim κτλ.

Έτσι απλά κρατάει περισσότερο, όταν εσύ πχ βλέπεις συνέχεια βίντεο και ο φίλος σου όχι δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση :)