Αναγνώριση κλήσης_εμφάνιση αριθμου
-
-
Αν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου.
Ναι έχει call ID
να σου εμφανίζει στην οθόνη τον αριθμό που σε καλεί (αν είναι άγνωστος απλά τον αριθμό)... ή την επαφή με το όνομα...!!!
1. Αν έχεις κλείδωμα οθόνης δεν σου βγάζει στοιχεία... (δεν το δοκίμασα αν έχεις ενεργό ξεκλείδωμα οθόνης)
2. Πρέπει να έχεις ενεργό "incomming call" και "show contact information"
3. Αν έχεις επαφή στα Ελληνικά, θα σου βγάλει "? ? ? ? ? ? ? ? ? ?" (δεν αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες λογικά)
ελπίζω να σε βοηθάει κάτι από αυτά...
(Mi fit > Profile > Incomming call > Show contact information)Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! ! -
Έχω το Mi band 3, international version, με έκδοση firmware V1.6.0.16 και Mi Fit έκδοση 3.5.0
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω αναγνώριση κλήσης, δεν εμφανίζεται δηλαδή ο αριθμός αυτού που με καλεί ή το όνομα της επαφής, βλέπω μόνο το εικονίδιο που κινείται.
Στην υπομενού "Εισερχόμενη κλήση", δεν υπάρχει κάποια σχετική επιλογή "Show Contact Information" ή "Εμφάνιση πληροφοριών καλούντος". Έχω μόνο "Ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων", "Να μην γίνει ειδοποίηση για άγνωστους αριθμούς" και "Καθυστέρηση ειδοποιήσεων".
Όταν απενεργοποιώ και ενεργοποιώ ξανά την ειδοποίηση εισερχομένων κλήσεων εμφανίζεται το εξής μύνημα :
"Για λήψη εισερχόμενων κλήσεων alerts ανανεώστε το τηλέφωνό σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του MIUI".
Έχω MIUI 10, μήπως είναι πρόβλημα ασυμβατότητας του Mi Fit με το MIUI 10; -
Ο/H giannakp έγραψε:
με έκδοση firmware V1.6.0.16 και Mi Fit έκδοση 3.5.0
-
-
Έχει να κάνει με την γλώσσα του συστήματος, με το που γύρισα το android στα Αγγλικά αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή "Show contact information" και η αναγνώριση δουλεύει. Όταν έχω Ελληνικά η επιλογή αυτή δεν υπάρχει και δεν δουλεύει η αναγνώριση.
Τους Ελληνικούς χαρακτήρες βέβαια τους εμφανίζει κάπως περίεργα (με κενά, χωρίς να ανγνωρίζει τονισμένους, με κάποια κουτάκια κλπ κλπ).
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να εγκαταστήσω σε αυτή την έκδοση mi band "international" το ελληνικό firmware ή θα υπάρξει υποστήριξη με ελληνική γλώσσα κάποια στιγμή; -
Δες εδώ μήπως περάσεις το mi fit & firmware που είναι στα ελληνικά ---> Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0