ε το πολυ πολυ να ξαναπερασω fasrboot , να ξαναπερασω twrp , να ξαναπερασω aroma χαχαχα , ενα δυορακι ααααααανετα)))) τωρ απου πηρα το κολαϊ ειναι piece of cake ))))
μα τον θεο θα το σπασω.
με τα πολλα χτες το επανεφερα ομως μου εκανε συνεχως επανεκκινηση απο μονο του οποτε σημερα ξανα fastboot και περασμα της 8,3,29 ... Αμ δε συνεχως κρασαρουν οι εφαρμογες των κλησεων και των επαφων και αν περασω την 8,3,22 τοτε μαυριζει η οθονη και φαινονται μονο το σημα και το δυκτυο.
Αι σιχτιρ θα χαλασω το τηλ απο τα πολλα φορματ.
Πλεον βαζω ΜΟΝΟ την global dev και το αφηνω εκει...... Δεν μπορω να ξερω γιατι τα κανει αυτα αλλα με κουρασε πραγματικα.
οποιος εχει ιδεα την ριχνει......αλλιως μενω με την developer global (((((((((((
μηπως φταιε ο συνδυασμος της global dev με τις εκδοσεις 8,3.... υπαρχει θεμα συμβατοτητας ??????
@TOLIS38
Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς κάνεις κατά την εγκατάσταση της ROM.
H μετάβαση από CN/Xiaomi.eu που είχαν οι προηγούμενες ROM προϋποθέτει Factory Reest ή ακόμη καλύτερα Format Data και στήσιμο της συσκευής από την αρχή χωρίς να επαναφέρουμε παλιά Backups ή να βάλουμε Magisk για Root Manager.
Μπορείς να μείνεις προς το παρόν με την Official GLobal ROM που έχεις ή να δοκιμάσεις την τελευταία 8.4.19 που βγάλαμε.
Η 8.3.29 είχε πρόβλημα με το NetworkLocation από το Source, και για αυτό σου κράσαραν οι επαφές, και δεν θα έπρεπε να επιμένεις να γυρίσεις σε αυτή την Version.
Όπως και να έχει, μένεις σε μία ROM που σου δουλεύει σωστά και δεν δημιουργεί προβλήματα στην συσκευή σου.
file ART δεν κανω κατι παραπανω απο αυτο που λενε οι οδηγοι εδω μεσα. Εξαλου δεν ειναι η πρωτη φορα...
δεν ξερω τι γινεται ειλικρινα.,...
Τωρα που βλεπω τι γραφεις εβαζα το magik λες αυτο να εφτεγε???
θα την ξαναβαλω την τελευταια χωρις αυτο ....
πρεπει να ξαναπερασω την fastboot ή να κανω format cache , data, system , dalvik και να την περασω μετα απο πανω?????
βεβαια θα πρεπι να περασω twrp οποτε μαλον θα γινει αυτοματα το ολικο format ?????
πες μου και ακολουθω)))))))))))))))))))))))))))
λοιπον ΟΟΟΟΛη την ζημια απο χτες το βραδυ που περασα την νεα ρομ και εκανε επανεκκινησεις μου την εκανε το MAGIKSK .... τοση ταλαιπωρια για αυτην την μ@λ@κι@...... ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... να σται καλα ολοι σας για την βοηθεια.....