Καλησπέρα παιδιά,
Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Redmi 5 Plus (Vince) MEE7.
Ήταν unlocked bootloader, TWRP και είχα την 9.4.0 Global έκδοση. Ενώ προσπαθούσα να κάνω απο TWRP flash μια beta 8.1 έσβησε και τώρα δεν δείχνει τπτ η οθόνη, ούτε κάποια led ένδειξη. Πιστεύω ήταν χαμηλά η μπαταρία και κάτι έγινε corrupt.
Έκανα όλα τα drivers install και φαίνεται στο device manager QDLoader 9008 (COM3). Προσπάθησα με διάφορες εκδόσεις του Miflash 2017.4.25.0 και 2017.07.20 και κάνει fail. Δοκίμασα με Windows 10 x64 και 7 x64 σε test mode οπότε τα drivers πιστεύω γίνονται σωστά. Τα log δείχνουν τα παρακάτω.
Στην αρχή όταν πατήσω flash: "Sahara read end error with status: 9"
[0.00 COM3]:[COM3]:start flash.
[2.03 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[4.58 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[7.11 COM3]:try to reset status.
[7.11 COM3]:Switch mode back
[7.11 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[7.11 COM3]:Object reference not set to an instance of an object.
Αν το αναγνωρίζει σαν 9008 σημαίνει είναι σε EDL; Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να το ανοίξω γιατί έχω skin και θα καταστραφεί.
Τι μπορώ να κάνω;
Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Redmi 5 Plus (Vince) MEE7.
Ήταν unlocked bootloader, TWRP και είχα την 9.4.0 Global έκδοση. Ενώ προσπαθούσα να κάνω απο TWRP flash μια beta 8.1 έσβησε και τώρα δεν δείχνει τπτ η οθόνη, ούτε κάποια led ένδειξη. Πιστεύω ήταν χαμηλά η μπαταρία και κάτι έγινε corrupt.
Έκανα όλα τα drivers install και φαίνεται στο device manager QDLoader 9008 (COM3). Προσπάθησα με διάφορες εκδόσεις του Miflash 2017.4.25.0 και 2017.07.20 και κάνει fail. Δοκίμασα με Windows 10 x64 και 7 x64 σε test mode οπότε τα drivers πιστεύω γίνονται σωστά. Τα log δείχνουν τα παρακάτω.
Στην αρχή όταν πατήσω flash: "Sahara read end error with status: 9"
[0.00 COM3]:[COM3]:start flash.
[2.03 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[4.58 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[7.11 COM3]:try to reset status.
[7.11 COM3]:Switch mode back
[7.11 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[7.11 COM3]:Object reference not set to an instance of an object.
Αν το αναγνωρίζει σαν 9008 σημαίνει είναι σε EDL; Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να το ανοίξω γιατί έχω skin και θα καταστραφεί.
Τι μπορώ να κάνω;