Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του Mi6 απο τις αρχες του ετους και δεν ειχα συναντησει καποιο θεμα μεχρι χθες. θα σας το παραθεσω και θα ηθελα τη γνωμη σας. χθες το βραδυ, χρησιμοποιησα τη καμερα για να τραβηξω ενα 4κ βιντεο διαρκειας ενος λεπτου και μερικες φωτογραφιες. ξαφνικα λιγο αργοτερα αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια ακριβως εκει που βρισκεται η καμερα και γενικα στο πανω μερος του χωρις να του εχω κανει κατι. το αφησα λιγο στην ακρη να παγωσει αλλα αυτο παρεμενε ζεστο. αποφασισα να το απενεργοποιησω τελειως για κανα 20λεπτο. το κινητο ειχε σχεδον παγωσει και αποφασισα να το ανοιξω παλι. τραβηξα παλι μερικες φωτογραφιες για να δω την αντιδραση του κινητου. πραγματι αμεσως μολις τραβηξα φωτογραφιες αρχισε παλι να ζεσταινει σε σημειο που εκαιγε κιολας. το αφησα στην ακρη διχως αποτελεσμα μεχρι που το ξανακλεινω για ενα μισαωρο(στο διαστημα που ηταν κλειστο το κινητο ηταν χλιαρο προς κρυο). το ανοιγω και εκανε παλι το ιδιο πραγμα μεχρι που το αφησα στην ακρη χωρις να το χρησιμοποιησω καθολου μεχρι που μετα απο μια ωρα παγωσε και επανηλθε στις φυσιολογικες θερμοκρασιες. σημερα δεν μου εχει ξανακανει κατι παρομοιο. αν σας βοηθαει, η εκδοση του miui που εχω ειναι η 9.5.6.0. θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες και το τι μπορω να κανω. ευχαριστω εκ των προτερων!
Υπερθέμανση του Mi6
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0