Υπάρχει κάποιο Subforum να βάζω θέματα τεχνολογικά ; Όπως , θέματα που αφορούν Facebook , Social Media , Hoax - Chain - Phishing -Scam - Spam -Worm , Security , Γενικά περί τηλεφωνίας , Ενημέρωση για ψέματα τις απάτες , τα αλυσιδωτά μηνύματα με ψεύτικους διαγωνισμούς και παραπλανητικές αναρτήσεις που κυκλοφορούν και αναπαράγονται στο διαδίκτυο , ενημέρωση των γονέων για την αποτελεσματική προστασία των παιδιών και των εφήβων από τα επικίνδυνα κυκλοφορούμενα παιγνίδια στα κοινωνικά δίκτυα , τους κινδύνους που από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών ή το κινητό τηλέφωνο.
Αν δεν υπάρχει καλως . Αν οχι και θέλουν οι διαχειριστές κάτι τέτοιο , μπορώ να βάζω τις ώρες που είμαι στο λαπτοπ . Έχω δικη μου προσωπική σελιδα και ψάχνω τέτοια θέματα , την οποία σελιδα μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ και ο σκοπός της σελίδας είναι ΕΔΩ . Να ξεκαθαρίσω οτι η σελιδα μου δεν έχει σκοπό το οικονομικό όφελος . Ότι κάνω το κάνω καθαρά εθελοντικά και από εμπειρία 21 ετών στο διαδίκτυο
Αν δεν υπάρχει καλως . Αν οχι και θέλουν οι διαχειριστές κάτι τέτοιο , μπορώ να βάζω τις ώρες που είμαι στο λαπτοπ . Έχω δικη μου προσωπική σελιδα και ψάχνω τέτοια θέματα , την οποία σελιδα μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ και ο σκοπός της σελίδας είναι ΕΔΩ . Να ξεκαθαρίσω οτι η σελιδα μου δεν έχει σκοπό το οικονομικό όφελος . Ότι κάνω το κάνω καθαρά εθελοντικά και από εμπειρία 21 ετών στο διαδίκτυο
Περσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο