Εχω ενα RedniNote4 και στο κλειδωμα οθονης μου εμφανιζει κατω δεξια "διαγραφη" ή "delete" στα αγγλικα. Θελω να μην υπαρχει γιατι κατα λαθος χθες το πατησα νομιζωντας οτι θα μου σβησει το λαθος pin που εβαλα κι αντι γι'αυτο εγινε ολικη διαγραφη του κινητου!
Απομακρυνση "διαγραφης" απο την οθονη κλειδωματος
-
-
Έτσι απλά;;; Δεν επιβεβαίωσες καμιά δεκαριά φορές μέχρι να τα διαγράψεις όλα;;;
Εδώ ένα factory reset θέλεις να κάνεις σε official και σου βγάζει τη πίστη... Πώς τα κατάφερες; -
Δεν έχω ακούσει ξανά σε συσκευή xiaomi να υπάρχει τέτοια δυνατότητα
Μπορείς να βάλεις μια φώτο με το μήνυμα που βγάζει καθώς και μάι φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχεις ? -
Πληκτρολογωντας το pin υπεθεσα οτι καποιο ψηφιο δεν το εβαλα σωστα οποτε παλιοτερα νομιζω υπηρχε ενα βελος που εσβηνε τα ψηφια, οποτε ασυναισθητα ειδα το "διαγραφη" και το πατησα. Την ιδια στιγμη καταλαβα τι παιχτηκε αλλα ηταν αργα....Στελνω screenshot που ειναι στα αγγλικα αλλα ειναι το ιδιο....Το θεμα ειναι οτι οποιοσδηποτε ακομα και αθελα του αν εχει στα χερια του το κινητο μπορει να κανει ολικη διαγραφη του κινητου....
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να βάλεις μια φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχεις ?
Ανέβασε μια φωτογραφία, όπως σου είπε ο @NasDriver -
Ρε παιδια πανω στον πανικο μου χθες με τη δουλεια να παιχτηκε κατι αλλο? Φοβαμαι και να το πατησω τωρα το κουμπι αλλα θα το δοκιμασω μαλλον...η λογικη λεει οτι θα πρεπει να σβηνει χαρακτηρες....
-
Και στο Pin της sim όταν ανοίγεις το κινητό διαγραφή σου βγάζει και σβήνει χαρακτήρες μόνο. Όλους όσους έχεις Γράψει σβήνει. Εγώ τώρα έκανα δοκιμή με κλείδωμα οθόνης και απλά μου έσβησε ότι χαρακτήρες είχα γράψει.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ευχαριστω για την ανταποκριση σας παιδια...τι να πω...κι εγω το δοκιμασα τωρα και οντως σβηνει χαρακτηρες...κατι γρηγορα θα εκανα και βιαστικα και εγινε η διαγραφη...Το σιγουρο ειναι οτι δε μου πεταξε προειδοποιηση...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0