καλημερα σε ολους .οπωσ γραφω και στον τιτλο το τηλεφωνο μου (xiaomi red mi note 4) του οποιου ειμαι κατοχοσ εδω και 5-6 μηνες επαθε πιθανοτατα βαθια αποφορτιση αλλα εδω και μιαμιση μερα δεν λεει να επανελθει ενω το εχω βαλει 2 10ωρα σε πριζα τοιχου...χρειάζομαι βοηθεια επειγόντως.
πιθανον βαθια αποφορτιση που δεν επανερχεται.
-
-
Καλημέρα, μπορείς να βάλεις μια φώτο από το πίσω μέρος της συσκευασίας με τα τεχνικά στοιχεία να δούμε ποια συσκευή έχεις ?
Μην ξεχάσεις να κρύψεις τα ΙΜΕΙ εάν φαίνονται στην φώτο -
ευχαριστω πολυ για την απαντηση τελικα αρχησε να φορτιζει αρα ολα οκ.αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι οτι αναβοσβηνει ακομα κοκκινο led ενω εχει σχεδον 10% μπαταρια.
-
Βάλε την φώτο να δούμε σίγουρα ποια συσκευή έχεις
Ας πάει 20%+ και βλέπουμε, σίγουρα πάντως πριν δοκιμάσεις κάτι θα πρέπει να φορτίσει πάνω από το 70%+ -
Σε ένα nikel φίλου έχουμε το εξής πρόβλημα. Το κινητό ήταν μέσα σε τσάντα και το βγάζει σε κάποια φάση να πάρει τηλ και το κινητό έψηνε και δεν άνοιγε με τίποτα. Η τσάντα δεν ήταν στον ήλιο. Όταν πατάω το power button αναβοσβηνει το led με κόκκινο χρώμα και δεν κάνει τίποτα. Το έβαλα στη φόρτιση, το led ανάβει μόνιμα κόκκινο και έχει φτάσει στο 10% αλλά δεν ανοίγει. Θα το αφήσω να φορτίσει full εννοείται να δω πως θα αντιδράσει και τότε, αλλά κάποια άλλη συμβουλή? Γιατί να έκαιγε τόσο πολύ το κινητό?Winners find a way, losers find an excuse
-
Μπορεί κάποια εφαρμογή να είχε μείνει ανοικτή και να δούλευε στο φουλ, κάνε και έναν έλεγχο περιμετρικά να δεις μήπως έχει πετσικάρι, μην υπάρχει κάνα θέμα στην μπαταρία, φούσκωμα πχ
-
Μετά από κανα 5ωρο στη φόρτιση επανήλθε και άνοιξε κανονικά το τηλ. Δεν είδα φούσκωμα στη μπαταρία ή κάτι άλλο περιμετρικά. Πιθανόν να έφταιγε το ότι δούλευε στο full ο updater γιατί όταν το άνοιξα είδα να υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση 1,3GΒ την οποία μάλλον θα κατέβαζε. Βέβαια δε μου έκανε και την ενημέρωση, μου πέταξε σφάλμα οπότε υποθέτω ότι λόγω του force shut down ενδέχεται να μην κατέβηκε και σωστά.Winners find a way, losers find an excuse
-
Πήγαινε στον φάκελο download_rom και διέγραψε ότι έχει κατεβάσει
-
Ο/H chief έγραψε:
Σε ένα nikel φίλου έχουμε το εξής πρόβλημα. Το κινητό ήταν μέσα σε τσάντα και το βγάζει σε κάποια φάση να πάρει τηλ και το κινητό έψηνε και δεν άνοιγε με τίποτα. Η τσάντα δεν ήταν στον ήλιο. Όταν πατάω το power button αναβοσβηνει το led με κόκκινο χρώμα και δεν κάνει τίποτα. Το έβαλα στη φόρτιση, το led ανάβει μόνιμα κόκκινο και έχει φτάσει στο 10% αλλά δεν ανοίγει. Θα το αφήσω να φορτίσει full εννοείται να δω πως θα αντιδράσει και τότε, αλλά κάποια άλλη συμβουλή? Γιατί να έκαιγε τόσο πολύ το κινητό?
Winners find a way, losers find an excuse -
Από τα λίγα που ξέρω, αν αναβοσβήνει το led μάλλον δείχνει πρόβλημα στην μπαταρία..
Δεν σε βλέπω να γλιτώνεις επίσκεψη σε σέρβις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
΄Μπορείς να δοκιμάσεις να το ανοίξεις πλάτη, να αποσυνδέσεις για 10-15 λεπτά την μπαταρία και να την συνδέσεις ξανά, αν και πάλι δεν ανοίγει ίσως να πρέπει να το δει τεχνικός
-
ευχαριστώ!Winners find a way, losers find an excuse
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες