Καλησπερα εχω αφτω το προβλημα δε μπορω να κανω ενεργη τη σιμ και τον αριθμω φυσικα δουλευη κανωνηκα το τηλεφωνο αλλα αφτες οι ρυθμισης δε της κανη υπαρχη κατι αλλο που πρεπει να κανω για να γινουνε..
νας πηγα εκει που ειπες δες τι εχει κλικαρισμενα εντωμεταξη απανεργοποιησα αφτο που ειπες στις εγκατεστημενες εφαρμογες ( κλείσε τις επιλογές Mi μυνήματα SIM θέση 1& 2
(αν έχεις δύο sim) 1 σιμ εχω αλλα αφτω πολες δε το βλεπω καπου εχω το XIAOMI REDMI NOTE 5AUGGLITE ME TA 2 GIGA RAM
εντωμεταξη οταν παω να βαλω στο mi account να βαλω το τηλεφωνο μου μου βγαζη αφτω οσο και να το αφησω μενη εκει....
αμα δε βρω λυση δε πειραζη απα μου φενεται περιεργω να μη το κανη και λεω μηπως τοχε και αλλως το προβλημα και καπως να το λυσω ευχαριστω για τη βοξθεια
τοχει απενεργοποιημενο το mi mynhmata να ξαναδοκιμασω αφου κανω ρησταρτ να δω αν παρει τον αριθμω τηλεφωνου στο mi account αν βαλω νουμερω κασι παλι παει εκει που γυρναει το κυκλακι και δε θα το αφησω απλα μου φενεται περιεργω ευχαριστω παντως εχω τη νεα ρομ 9 5 5 0 αλλα και με την προηγουμενη τα ιδια εκανε
Το μήνυμα αυτό που έχεις στις πρώτες φώτο, (η sim δεν είναι ενεργοποιημένη) είναι από το mi message (δυνατότητα να στέλνεις δωρεάν μηνύματα σε άλλο mi account μέσω internet) και όχι από την κάρτα sim.
Ούτε έχει σχέση με το εάν έχεις ή όχι κινητό στο mi account σου.
Παρ' όλα αυτά, αν θες να προσθέσεις αριθμό κινητού στο mi account σου, την διαδικασία θα την κάνεις από υπολογιστή και όχι από το κινητό
οκ καταλαβα απο το υπολογιστη ..αν ηνε ευκολο να βαλεις ενα λινκ πως το κανω απο τον υπολογιστη με τα βηματα που κανω σε ευχαριστω πολλη παντως για ολα...εφυγα για μια γιορτη αυριω θα δω σε ευχαριστω και παλι νασε καλα..!!!!!!