Διαφήμιση

Πρόβλημα φόρτισης σε Redmi Note 4 Global Edition (snapdragon)

• Για να κλείνει το θέμα απλά αναφέρω ότι συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε με τους κινέζους και έτσι θα μου στείλουν το τηλέφωνο πίσω. Παράγγγειλα ήδη την πλακέτα φόρτισης και όταν έρθει με το καλό θα το ανοίξω και θα την αλλάξω. Στον ιδιοκτήτη είπα να το θεωρεί νεκρό και αν αναστηθεί , αναστήθηκε. Θα κρατήσω το νήμα ανοικτό μέχρι να δοκιμάσουμε την επιδιόρθωση που ανέφερα και να πω αν είχε ή όχι αποτελέσματα.
    • Αλλο είναι το θέμα σου τωρα Αλλα και εγώ που έχω το θέμα Δεν Ανάβει Δεν φορτίζει τον Αύγουστο το είχα αγοράσει...Μην έχουμε πέσει σε καμία ελαττωματική παρτίδα το λέω.. Τυχαίο? Μπορεί να λέω και βλακείες. Επίσημη stable rom και εμένα.
    • Διαφήμιση
    • Φίλε, από την ίδια παρτίδα πήραμε δύο. Το ένα, αυτό με το πρόβλημα είχε stable ρομ. Το άλλο, αυτό που κρατάω εγώ, είναι με ξεκλείδωτο boot loader και φοράει ελληνική developer rom, συνήθως την τελευταία που κυκλοφοράει. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, με καμιά ρομ (ελληνική ή μη).

Ίσως απλά έτυχε σε εσάς
      Ίσως είναι η χρήση που κάνατε διαφορετική
      Ίσως φταίει η περιοχή που μένετε και η σταθερότητα της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος εκεί.
    • Απλά για να κλείνει το θέμα αναφέρω ότι αντικατέστησα το κύκλωμα φόρτισης του κινητού, απλή διαδικασία. Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής είναι νεκρός.

Οπότε για την ιστορία αναφέρουμε ότι σε Redmi Note 4 με Snapdragon έχει παρατηρηθεί να πεθαίνει το τηλέφωνο χωρίς να έχει υποστεί οποιαδήποτε εξωτερική ζημιά. Η διάγνωση του service center είναι αλλαγή μητρικής πλάκέτας δηλ. ουσιαστικά τηλεφώνου.

Δεν συμβαίνει συχνά αλλά συμβαίνει, εμένα το προσωπικό μου Redmi Note 4 ζει και βασιλεύει παρόλο που μου πέφτει συχνά πυκνά.

Η δική μου εκδοχή είναι ότι πιθανότατα να επηρεάζει η σταθερότητα του ηλεκτρικού δικτύου στην περιοχή του κατόχου, αν είσαι δηλ. κοντά σε μετασχηματιστές, στα άκρα μιας πόλης ή χωριού όπου γίνεται και το κατέβασμα της τάσης για οικιακή χρήση. Το λέω αυτό γιατί στον φίλο που του έτυχε το περιστατικό με το τηλέφωνο, του έχουν καεί και δύο σκληροί δίσκοι το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται γεωγραφικά έξω από τα όρια της πόλης.

Αυτά, ελπίζω να μην τύχει σε κανένα άλλο, καλού κακού χρησιμοποιείτε εξοπλισμό με προστασία από της αυξομειώσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.
    • Δεν το αναγνωρίζει καθόλου ο υπολογιστής ?
      Δοκίμασες με την νέα πλακέτα να το αφήσεις 5-6 ώρες σε φορτιστή ?
    • Ο/H mmarx έγραψε:

Η δική μου εκδοχή είναι ότι πιθανότατα να επηρεάζει η σταθερότητα του ηλεκτρικού δικτύου στην περιοχή του κατόχου
      λογικα δεν θα έπρεπε να τραβάει τα ζόρια το τροφοδοτικό μόνο; Φτάνουν και στη θύρα φόρτισης με ίδια ένταση;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mmarx έγραψε:

Η δική μου εκδοχή είναι ότι πιθανότατα να επηρεάζει η σταθερότητα του ηλεκτρικού δικτύου στην περιοχή του κατόχου, αν είσαι δηλ. κοντά σε μετασχηματιστές, στα άκρα μιας πόλης ή χωριού όπου γίνεται και το κατέβασμα της τάσης για οικιακή χρήση. Το λέω αυτό γιατί στον φίλο που του έτυχε το περιστατικό με το τηλέφωνο, του έχουν καεί και δύο σκληροί δίσκοι το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται γεωγραφικά έξω από τα όρια της πόλης.
      Απίθανο μου φαίνεται εμένα να πάθει ζημιά ένα τηλέφωνο φορτιζόμενο από το φορτιστή του μάλιστα επειδή έχει αυξομειώσεις η τάση του δικτύου. Άλλο πράγμα οι δίσκοι (σε αυτούς παίζει ρόλο το σταμάτα-ξεκίνα στα μηχανικά μέρη που έχουν που δημιουργεί η αστάθεια της τάσης). Κάτι άλλο φταίει.