Διαφήμιση

MI6 ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

• MI6 ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω εδώ και λίγο καιρό το MI6. Από την αρχή με την GLOBAL STABLE ROM 9.5.6 αλλά και μετά που έβαλα την ARΩΜΑ STABLE 9.5.6 αντιμετωπίζω τα εξής τρία προβληματάκια.
      1. το εικονίδιο bluetooth όταν κλείσω το bluetooth χωρίς να αποσυνδέσω τη συσκευή bluetooth πρώτα, κατά την επόμενη ενεργοποίησή του εμφανίζει το εικονίδιο που δείχνει όταν συνδέεται η συσκευή bluetooth, παρότι δεν υπάρχει κάποια σύνδεση bluetooth.
      2. Κατά τη συνομιλία μου σε κλήση, αν καλεί η δεύτερη γραμμή, την απαντάω αλλά δεν ακούω τίποτα και δεν με ακούνε. Δοκίμασα να κλείσω πρώτα τη γραμμή που μιλώ και ύστερα από λίγο να απαντήσω αλλά πάλι δεν ακούω και ούτε με ακούνε. Εννοείται οτι με την προηγούμενη συσκευή ΜΙ4 που είχα με τον ίδιο πάροχο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, άρα θεωρώ οτι δεν είναι θέμα παροχου ή δικτύου.
      3. Παρατήρηση οτι μετά από κάποια στιγμή το σερφάρισμα κολλάει είτε μέσω WIFI είτε μέσω δεδομένων και μετά απο λίγη ώρα ξεκολλάει. Στην αρχή νόμισα οτι είχα πρόβλημα με τον πάροχο είτε στο wifi είτε στα δεδομένα αλλά με κάποιες δοκιμές που έκανα και με το προηγούμενο κινητό μου ΜΙ4 διαπίστωσα οτι τελικά κολλάει το σερφάρισμα αλλά και η επικοινωνία με email.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πιθανή βοήθεια.
    • Θα βγουν νέες Stable και ίσως λυθούν τα προβλήματά σου... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)