Γεια σας, εχω το xiaomi redmi note 3 pro και χθές μου έπεσε και ράγισε η εξωτερική οθόνη... Μήπως ξέρετε πόσο θα μού κόστισει να τη φτιάξω και πόσο καιρό θα μού πάρει??
Σπασμένη οθόνη
-
-
Καλημέρα. Μιλάς για το Redmi Note 3 Pro ή το Redmi Note 3 Special Edition;
Ο κωδικός στο πίσω μέρος της συσκευασίας είναι 2015112 ή 2015161; -
Γεια σου φιλε μ... Ο κωδικός είναι 2015112 είναι το redmi note 3 pro... Αν μπορείς απαντησε μού στο από πάνω
-
Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι; -
Κρητη Χανιά..
-
Με 23€ την αλλάζεις μόνος σου εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σου , Lcd , Touch και frame.
Έχεις το kenzo 2015112 γιατί το Kate δηλαδή 2015161 είναι 2,5 χιλιοστά πιο μακρύ , είχε τον λόγο του ο @George Kaggelaris που σε ρώτησε. -
Οκ ευχαριστώ... Μαλλον θα παραγγηλω το τζαμακι και θα το παω να μού το φτιάξουν γιατί φοβάμαι μήν κάνω βλακεία... Μπορείς να μου πεις τι να παραγγηλω? Οθόνη redmi note 3 pro ,η το kenzo??
-
-
Πρόσεξε μην πάρεις σκέτο τζαμάκι, θέλει ΄΄ολα αλλαγή, lcd + digitizer και ακόμα καλύτερα εάν αλλάξεις και frame
-
Αν παω σκετο το τζαμακι σέ κατάστημα δεν γίνεται να μού το αλλάξουν αυτό η να χρησιμοποιησουν δικο τους lcd k digitizer?
-
Αν θες να πάρεις μόνο τζαμάκι μπορείς να το δοκιμάσεις, εμείς απλά σου προτείνουμε την καλύτερη λύση
-
Ο/H Sfinias έγραψε:
Αν παω σκετο το τζαμακι σέ κατάστημα δεν γίνεται να μού το αλλάξουν αυτό η να χρησιμοποιησουν δικο τους lcd k digitizer?
Το μηχάνημα που ξεκολλάει digitizer από τζαμάκι το έχουν ελάχιστοι και χρεώνουν και το ανάλογο κόστος....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα