Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H armadoran έγραψε:
Με ποιο account? με το USA ή το παλιο το δικό μας?
Δεν υπάρχουν πλέον νέες XTRV ROM μετά από την μαλακία της Google να μπλοκάρει τις Custom ROM από το Gpay και να πρέπει κάθε λίγες ημέρες να βάζετε Patch -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H armadoran έγραψε:
Με ποιο account? με το USA ή το παλιο το δικό μας?
Δεν υπάρχουν πλέον νέες XTRV ROM μετά από την μαλακία της Google να μπλοκάρει τις Custom ROM από το Gpay και να πρέπει κάθε λίγες ημέρες να βάζετε Patch
Υπάρχει κάποιος καλός λόγος να κάνουμε όλη την διαδικασία για αλλη ROM τώρα που δεν παίζουν οι XTRV ή θα υπάρχουν και εκεί προβλήματα τέτοιου τύπου?
Σορυ αν γίνομαι κουραστικός δεν τα γνώριζα όλα αυτά.Global V10.2.2.0.MALMIXM -
Έτσι όπως τα έχει κάνει η Google με το Gpay, όλες οι Custom ROMs έχουν το ίδιο πρόβλημα με τις ανέπαφες πληρωμές.
Εάν θέλεις απροβλημάτιστες ανέπαφες πληρωμές, τότε οι Original ROMs της Xiaomi είναι μονόδρομος. -
Δηλαδή αφήνω το κινητό έτσι όπως είναι??Global V10.2.2.0.MALMIXM
-
OffTopicGoogle God Of War
-
Το σημαίνει αυτό το Off-topic ?
Ότι η Google μας κάνει ότι γουστάρει ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Το σημαίνει αυτό το Off-topic ?
Ότι η Google μας κάνει ότι γουστάρει ?
Ήταν απόφθεγμα στυλ "Δεγαμινιώτης" -
Καλημέρα σε όλους!
Προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα Xiaomi 12x κι' όταν πάω να προσθέσω τον mi λογαριασμό στο developer options μου λέει "Couldn't add. Please go to mi community to apply...."
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; -
Ο/H yannos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!
Προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα Xiaomi 12x κι' όταν πάω να προσθέσω τον mi λογαριασμό στο developer options μου λέει "Couldn't add. Please go to mi community to apply...."
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
-
Σ'ευχαριστώ, αυτό έκανα. Το πιο δύσκολο σημείο τελικά στο ξεκλείδωμα είναι να πάρεις την άδεια στην εφαρμογή του mi community.. Μετά βέβαια με δυσκόλεψε πάλι να προσθέσω τον λογαριασμό στο developer options. Έκανα αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του mi λογαριασμού μου και ...επιτέλους.. μετράω 72 ώρες.
Άντε και να δούμε -
Ο/H yannos έγραψε:
Σ'ευχαριστώ, αυτό έκανα. Το πιο δύσκολο σημείο τελικά στο ξεκλείδωμα είναι να πάρεις την άδεια στην εφαρμογή του mi community.. Μετά βέβαια με δυσκόλεψε πάλι να προσθέσω τον λογαριασμό στο developer options. Έκανα αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του mi λογαριασμού μου και ...επιτέλους.. μετράω 72 ώρες.
Άντε και να δούμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0