- Καλημερα στην κοινότητα. Είμαι κάτοχος του redmi note 4sd. Φλάσαρα κατά λάθος ρομ από το 5 και το τηλ όταν άνοιξε μου έδειχνε κάτι κόκκινες γραμμές. Μετά από προσπάθειες κατάφερα να μπω στο recovery και διέγραψα system-data-cashe-davlick cashe και έκανα restore την ρομ που είχα backup. Το τηλ.δουλεψε αλλά χωρίς να δουλέψει η sim1.Δεν μπορώ να πάρω τηλ ούτε και να δεχτώ κλήσεις. Όταν με περνούν τηλ. έρχεται μύνημα για αναπάντητες κλήσεις. Τα δεδομένα δουλεύουν κανονικά. Όταν με καλούν δείχνει ότι μιλάω. Έχω περάσει fastboot rom και το προβλημα συνεχίζει.[edit][/edit]
Δεν δουλεύει η sim1 σε RN4 μετά από λάθος ρομ
-
-
Θα πρέπει να περάσεις fastboot rom για να έρθει στα ίσα του ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Το έκανα
-
-
Συνεχίζει να έχω το ίδιο πρόβλημα. Στην άλλη υποδοχή η κάρτα δικτύου δουλεύει αλά δεν έχω την sd card
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έβαλες ?
Επίσης, πήγαινε στον dialer και κάλεσε τον κωδικό *#06# και πες μας εάν έχει ΙΜΕΙ και στις δύο sim (μην τα γράψεις, εάν τα εμφανίζει πες μας μόνο) -
IMEI εχει και στης δύο sim. 9.5.11 global σταθερή μετά από αναβάθμιση.Δεν ξέρω πως να επισιναψω φωτογραφία.
-
Κάνεις απάντηση στο μήνυμα > Συνημμένα > βρίσκεις την φώτο και την ανεβάζεις ως μικρογραφία.
Αν σου βγάλει μήνυμα ότι είναι μεγάλη κάνεις μείωση μεγέθους με την ζωγραφική των windows.
Καλό θα είναι στη φώτο να φαίνεται και το έκδοση βασικού φάσματος -
-
Προσπάθησε να βρεις δεύτερη sim ώστε να τις έχεις και τις δύο ταυτόχρονα μέσα.
Αφού τις βάλεις και ανοίξεις την συσκευή πήγαινε ρυθμίσεις > κάρτες σιμ & δίκτυα >και δες εάν τις διαβάζει και τις δύο
Αν τις διαβάζει πάτα στην πρώτη που δεν παίζει να δεις πως έχει οριστεί να είναι απενεργοποιημένη. -
Το μεσημέρι θα δοκιμάσω γιατί τώρα μου είναι δύσκολο να βρω κάρτα sim. Μολις δοκιμάσω θα σας ενημερωσω.Ευχαριστω πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας. Εύχομαι να βγάλω άκρη
-
Δεν δείχνει να είναι πρόβλημα hardware...ΙΜΕΙ έχεις, το modem έχει περαστεί κανονικά...κάποιο κόλλημα είναι...θα το δούμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0