Καλησπέρα. Αγόρασα εχθές το Redmi Note 5 Plus Global. Εκτός από το πρόβλημα στο Viber με την ανοιχτή ακρόαση, δεν έχω παρατηρήσεις κάτι ιδιαίτερο. Θα ήθελα όμως να απενεργοποιήσω τη λειτουργία ανάμματος της οθόνης όταν ακουμπάω το σκάνερ για δακτυλικό αποτύπωμα. Παραθέτω εικόνα με το λογισμικό μου. Ευχαριστώ
Άναμμα οθόνης όταν ακουμπάω τον σκάνερ δακτύλου
-
-
-
Χαχα Ναι θα ήταν τέλειο αν το χρησιμοποιούσα μόνο εγώ. Αλλά το παίρνουν και τα παιδιά. Ξέρω ότι αν βάλω δακτυλικό αποτύπωμα θα ανοίγει μόνο με το δικό μου δάχτυλο. Αλλά δε θέλω αυτή τη λειτουργία.
-
Δεν το έχω δοκιμάσει σε εμένα, αλλά αν καταργήσεις τελείως το δακτυλικό συνεχίζει να ενεργοποιεί την οθόνη όταν το ακουμπάς; Για δοκίμασε και πες μας.
-
Καλησπέρα.
Το πρόβλημά σου είναι πως ανάβει η οθόνη αν ακουμπήσει οτιδήποτε στο fingerprint scanner, σωστά?
Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα για όλους σας? Απ'ότι βλέπω στο δικό μου τηλέφωνο, κάτω από το fingerprint1 που έχω ορίσει, υπάρχει η επιλογή add fingerprint.
Έτσι, θα μπορείτε όλοι να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο και η οθόνη θα ανάβει μόνο με τα σωστά δακτυλικά αποτυπώματα και όχι με οποιαδήποτε άλλη τυχαία επαφή στο fingerprint scanner.
PS.
Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις αν ορίσεις δαχτυλικό αποτύπωμα μόνο για εσένα και οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν το μοτίβο ξεκλειδώματος. -
Ο/H anasmel έγραψε:
Χαχα Ναι θα ήταν τέλειο αν το χρησιμοποιούσα μόνο εγώ. Αλλά το παίρνουν και τα παιδιά. Ξέρω ότι αν βάλω δακτυλικό αποτύπωμα θα ανοίγει μόνο με το δικό μου δάχτυλο. Αλλά δε θέλω αυτή τη λειτουργία.
-
Ζελοτέηπ....
Στο 00:21Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0