Καλημέρα στην παρέα,
Έχω σχεδόν 2 χρόνια ένα Xiaomi RedMi Note 3 Pro 3/32 με τον snapdragon πάνω.
Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω ποτέ update την ROM γιατί όποτε πήγα μέσα από τον updater του κινητού μου εμφάνιζε ότι δεν υπάρχουν updates..και το άφηνα έτσι όλο τον καιρό.
Πλέον είμαι πολύ πίσω και θα ήθελα βοήθεια να περάσω μια ROM που να κάνει update κανονικά κάθε φορά που γίνονται released.
To κινητό έχει:
Android Version: 5.1.1 LMY47V
Android Security patch level: 2015-12-01
MIUI version: MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL)
Baseband version: A. 2.0.c1.1-00006-8976_)GE N_PACK-1
Kernel Version: 3.110.73-perf-gc7d7acd
Build Number: LMY47V
Δοκίμασα από τον οδηγό για το Boodloader και μου βγήκε faulse το chek άρα είναι κλειδωμένος.
Δεν είμαι σχετικός με flash-root σε κινητά..οπότε εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να κατευθύνει για να μην χάσω και τα αρχεία μου και τα data των εφαρμογών θα ήταν υπέροχο!!
Ευχαριστώ πολύ.
Μάνος
Έχω σχεδόν 2 χρόνια ένα Xiaomi RedMi Note 3 Pro 3/32 με τον snapdragon πάνω.
Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω ποτέ update την ROM γιατί όποτε πήγα μέσα από τον updater του κινητού μου εμφάνιζε ότι δεν υπάρχουν updates..και το άφηνα έτσι όλο τον καιρό.
Πλέον είμαι πολύ πίσω και θα ήθελα βοήθεια να περάσω μια ROM που να κάνει update κανονικά κάθε φορά που γίνονται released.
To κινητό έχει:
Android Version: 5.1.1 LMY47V
Android Security patch level: 2015-12-01
MIUI version: MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL)
Baseband version: A. 2.0.c1.1-00006-8976_)GE N_PACK-1
Kernel Version: 3.110.73-perf-gc7d7acd
Build Number: LMY47V
Δοκίμασα από τον οδηγό για το Boodloader και μου βγήκε faulse το chek άρα είναι κλειδωμένος.
Δεν είμαι σχετικός με flash-root σε κινητά..οπότε εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να κατευθύνει για να μην χάσω και τα αρχεία μου και τα data των εφαρμογών θα ήταν υπέροχο!!
Ευχαριστώ πολύ.
Μάνος