Χρησιμοποιούσα για 2 χρόνια την συγκεκριμένη κάρτα στο Redmi Note 2 (Hermes).
Έπειτα πήρα την κάρτα και την έβαλα στην καινουρια μου συσκευή, το Redmi Note 4 (NIkel).
Δεν είχα παρατηρήσει κανένα πρόβλημα μέχρι πριν από λίγες ημέρες που ανακάλυψα ότι είχα πρόβλημα με την αποθήκευση των φωτογραφιών από την εφαρμογή της κάμερας στην SD.
Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση, εκκαθάριση cache κλπ. τίποτα δεν δούλεψε.
Λοιπόν αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Πάω να πάρω backup και η εφαρμογή των ρυθμίσεων μου παραπονιόταν συνεχώς για την αδυναμία αποθήκευσης.
Αποφασίζω να μην πάρω backup εφαρμογών αλλά μόνο των αρχείων που βρισκόταν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.
Πέρασα τα αρχεία στην SD επιτυχώς με την εφαρμογή αρχείων του MIUI.
Αφαιρώ την κάρτα και κάνω επανεκκίνηση.
Δοκιμάζω για μια τελευταία φορά αν λειτουργεί η κάμερα και το backup και τελικά και τα δυο λειτούργησαν.
Τότε συμπέρανα ότι το πρόβλημα ήταν στην κάρτα και όχι στο τηλέφωνο.
Κατάφερα να αντιγράψω τα αρχεία στον υπολογιστή.
Όμως δεν κατάφερα να κάνω format την κάρτα με καμία μέθοδο.
Ούτε με την χρήση προγραμμάτων στα WIndows αλλά ούτε και με την χρήση εντολών στο Linux.
Η μέθοδος με τα DOS δεν δούλεψε.
Από ότι λεν τα προγράμματα η κάρτα έχει προστασία εγγραφής.
Έπειτα πήρα την κάρτα και την έβαλα στην καινουρια μου συσκευή, το Redmi Note 4 (NIkel).
Δεν είχα παρατηρήσει κανένα πρόβλημα μέχρι πριν από λίγες ημέρες που ανακάλυψα ότι είχα πρόβλημα με την αποθήκευση των φωτογραφιών από την εφαρμογή της κάμερας στην SD.
Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση, εκκαθάριση cache κλπ. τίποτα δεν δούλεψε.
Λοιπόν αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Πάω να πάρω backup και η εφαρμογή των ρυθμίσεων μου παραπονιόταν συνεχώς για την αδυναμία αποθήκευσης.
Αποφασίζω να μην πάρω backup εφαρμογών αλλά μόνο των αρχείων που βρισκόταν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.
Πέρασα τα αρχεία στην SD επιτυχώς με την εφαρμογή αρχείων του MIUI.
Αφαιρώ την κάρτα και κάνω επανεκκίνηση.
Δοκιμάζω για μια τελευταία φορά αν λειτουργεί η κάμερα και το backup και τελικά και τα δυο λειτούργησαν.
Τότε συμπέρανα ότι το πρόβλημα ήταν στην κάρτα και όχι στο τηλέφωνο.
Κατάφερα να αντιγράψω τα αρχεία στον υπολογιστή.
Όμως δεν κατάφερα να κάνω format την κάρτα με καμία μέθοδο.
Ούτε με την χρήση προγραμμάτων στα WIndows αλλά ούτε και με την χρήση εντολών στο Linux.
Η μέθοδος με τα DOS δεν δούλεψε.
Από ότι λεν τα προγράμματα η κάρτα έχει προστασία εγγραφής.