Καλησπέρα σε όλους. Γνωριζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ lcd οθονη για το Jason? Εχει ραγισει το γυαλί αλλά η οθόνη δουλεύει κανονικά. Πρέπει να αλλαχθεί όλο το σετακι ή μπορω μόνο το γυαλί? Υπαρχουν και αυθεντικά ανταλλακτικά?
Όλο το σετάκι καλύτερα, γνήσιες πολύ δύσκολα να βρεθούν , παρήγγειλε την οθόνη μαζί με frame , κανένα σαραντάρι από Aliexpress ή λίγο πιο ακριβά από Ελλάδα.
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απαντηση. Ειχα αγοράσει για το Mi4c μου τετοιο σετακι ομως καμία σχέση με την οθονη. Αν και δουλευει μια χαρά τα χρώματα δεν είναι ζωντανά. Ξερεις αν αυτό ισχύει παντοτε με τις μη αυθεντικές ή υπαρχουν και καλής ποιότητας?
Καλησπέρα.
Αγόρασα οθόνη από ali και την πέρασα πριν λίγες μέρες. Απλά για ενημέρωση όσων χρειαστεί να αλλάξουν τη δικιά τους οθόνη, να πω τα εξής:
1. Εψαξα αρκετα στο διαδίκτυο για να βρω σχετικά videos ώστε να ξερω τι κάνω αλλα βρήκα μόνο ένα το οποίο δεν ήταν αρκετά λεπτομερές και ήταν στα κινέζικα.
2. Όπως και με την οθόνη που αλλαξα στο Μi4C μου, τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανα όσο σην αυθεντική οθόνη αλλά αυτή την φορά η διαφορά δεν είναι τόσο αισθητη
3. Το βρήκα σχετικά δύσκολο να κάνω την αλλαγή στην οθόνη του ΝΟΤΕ 3 σε σχέση με το Μi4C αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Κυρίως γιατί υπάρχουν κάποια μικρά ελαστικά κομματακια που πρεπει να μεταφέρεις από την παλια στην νέα οθονη, τα οποία δεν υπήρχαν στο σετακι που αγόρασα, άρα πρέπει να δείτε ενδελεχώς τις δυο οθόνες ωστε να μην ξεχασετε κάτι.
4. Επίσης σημαντική δυσκολία βρήκα στο να ξεκολήσω την μπαταρία από την παλιά οθόνη, σε σημείο που την πίεσα αρκετά και φοβήθηκα μην έγινε κάποια ζημιά.
bump!
Καλησπέρα είμαι κάτοχος του Μi Note 3 και δυστυχώς εσπασε η οθόνη..
Μπορείτε να μου προτείνετε από που να αγοράσω δηλαδή αν έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια και σας φάνηκε ικανοποιητική να έχω καποιο link; Λογικά πρέπει να βρω κι κάποιον να μου την αλλάξει αλλά ας βρω την οθόνη πρώτα.. ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια παιδιά..
Παιδιά κανείς;;; Βοηθήστε με κανένα λινκ.. Η οθόνη είναι sharp και όχι jdi.. Αν κάποιος έχει ψάξει και έχει πετύχει καποια συγκεκριμένη σε alli ή ebay ή γενικά παρακαλώ βοηθήστε είτε εδώ είτε σε pm! Ευχαριστώ!!!
Καλησπέρα σας μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου προτείνει καταστήμα επισκευης σπασμένης οθόνης mi note 3 jdi που ν έκανε κ να μου πει κόστος κ αν είναι ικανοποιημένος