Διαφήμιση

Mi band 2 Προβλημα στο λουράκι

• Mi band 2 Προβλημα στο λουράκι

Δεν ξέρω αν ΜΟΝΟ εγώ έχω πρόβλημα με το λουράκι από το Mi Band 2.
      Τι πρόβλημα; Χαλάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα ΠΑΡΑ πολύ τακτικά... (κάθε 2 μήνες περίπου).
      Το πρόβλημα είναι τα γνήσια strap οπού κοστίζουν 2-3€ το ένα ή τα άλλα και χρωματιστά τα οποία εμένα μου ξεκουμπώνουν πολύ εύκολα.

Συμπέρασμα: ή εγώ κάτι κάνω λάθος στο Band μου και τον τρόπο που το κουμπώνω...
      ή είναι ΤΕΡΜΑ ασύμφορο το συγκεκριμένο. (2-3€ ανά δίμηνο = 18€ το χρόνο!!!) (δηλαδή ένα Amazfit σε 2 χρόνια)

Έχει κανείς σας πρόβλημα ανάλογο με αυτό που έχω;
      Κατάφερε κανείς να το αντιμετωπίσει;
      Images
      • Screenshot_198.jpg

93,44 kB, 1.050×726, viewed 230 times
      • Screenshot_199.jpg

47,02 kB, 1.086×725, viewed 210 times
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Το αυθεντικό λουράκι και εμένα το έπαθε αυτό μετά από 1,5 χρόνο περίπου. Αλλά το έβρεχα, το έβαζα/έβγαζα συχνά. Πήρα μερικά από το Ebay και με πιο προσεκτική χρήση είμαι στο εξάμηνο για αρχή(χωρίς κάποια σημάδα ταλαιπωρίας). Αλλά αυτό από το Ebay έσπασε το μαυρο κλιπ που κουμπώνει και πήρα ανταλλακτικό από το αυθεντικό που ήταν άχρηστο.
    • και εγω με το γνήσιο δίκο του λουράκι έπαθα τα ίδια σε περίπου 1 χρόνο χρήσης.

εχω αγορασει απο aliexpress λουράκι της mijobs και είναι υπερτέλειο μπορώ να πώ ! εδω και 1 χρόνο καμια φθορά με την ίδια χρήση.
    • Διαφήμιση