Διαφήμιση

Xiaomi redmi note 4X

• Xiaomi redmi note 4X

Γεια σας παιδια μια ερωτηση. Εγω εχω το Νοτε 4Χ clobal 9.6.2.0 ΣΤΑΘΕΡΗ μου ηρθε μια αναβ/ση πριν κανα μηνα περιπου και ολα καλα μεχρι τωρα(κοντευω χρονο)και ειμαι οιλυ ευχαρ/νος.Να περιμενω τιπιτα αλλο η μεχρι εδω ηταν.Το κιν. δεν το ακουμπισα καθολου οπως το πηρα ειναι.Μερικοι φιλοι μου αγορασαν το Redm 5 -Redmi 5pro και τα δουλεξα λιγο και δεν μου παει η καρδια να δωσω το 4Χ νομιζω οτι ειναι πιο αρχοντικο τηλ πιστευω,Εχω & την 4/64 εκδοση.Καλοβλεπω ομως το ΜΙ 8SE(ΛΟΓΩ 710 ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ οποτε τι συμβουλη να παρω Αλλαγη η Επιμονη.................ΥΓ.μηπως ξερουμε την τιμη του πανω κατω?
    • Καλησπέρα!
      Αν δεν έχεις θέμα με την κάμερα (η οποία ομολογουμένως υστερεί σε σχέση με τα μοντέλα που αναφέρεις) και σε όλα τα άλλα είσαι ικανοποιημένος από το RN4x με τον snapdragon 625, γνώμη μου είναι να κάτσεις εκεί που είσαι και να δεις μετά από κανένα χρόνο για καινούρια συσκευή.
      To Mi 8 SE θέλει 260-280€ τα 4/64GB, αλλά δεν είναι global version.

PS. Εννοείται ότι η συσκευή σου θα υποστηρίζεται για αρκετό καιρό ακόμα.
    • Και εγω αυτο σκεφτηκα να περιμενω αομα λιγο.Κοιταω και προς HUAWEY(7x-p smart)πλευρα αλλα αν ειναι να παρω ΜΙ 8 σε καλη τιμη θα περιμενω.Και το 4Χ δεν θα το δωσω θα το κρατησω.Να το δωσω για 100Ε δε μου παει καρδια.
    • Διαφήμιση