Διαφήμιση

Mi2s τουβλο

• Mi2s τουβλο

Καλημέρα, χρόνια πολλά & ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος..

η ιστοριουλα μου εχει ως εξης:
      Αγορα mi2s απο ibuygou αρχες Νοεμβριου, φοβερες πρωτες εντυπωσεις (και δευτερες και τριτες) και επακολουθο flasharisma απο τον κατα τα αλλα εμπεριστατωμενο οδηγο που αναρτησατε (miflash με latest unofficial miui -not international +weekly updates) με ακομα εντυπωσιακοτερα αναφωνηματα (φοβερο κινητο ολοι με ζηλευουν κτλ).

Fast forward παραμονη πρωτοχρονιας ολα ΟΚ, αγαπες και χαρουλες. Alas, με την αλλαγη του χρονου το κινητο αποφασισε να κλεισει δια παντος. Δυστυχως, το ειχα αφησει αρκετες ωρες ανευ παρεας και δεν ειμαι σιγουρος αν εκλεισε λογω μπαταριας ή ξαφνικα. Δεν ανοιγει/δεν φορτιζει/δεν κανει fast boot/τα windows δεν το βλεπουν (το ledaki δεν κανει blink οταν συνδεεται με USB).

Δοκιμασα τα εξης:
      (1) να βγαλω την μπαταρια για καμποση ωρα, να την ξαναβαλω και να το αφησω στον φορτιστη
      (2) επανειλλημενως το συνδυασμο volume down + power
      (3) αλλεπαλληλες μετανοιες και γονυκλισιες για ολα τα κακα πραγματα που εκανα το 13...

Skimming through το xiaomi.eu διαβασα για το βραχυκυκλωμα υποδοχων μπαταριας & SIM (xiaomi.eu/community/threads/ul…usb_dload-of-mi2-s.20567/) αλλα πριν το ε(πι)γχειρισω θα ηθελα να ειμαι absolutely sure οτι εχω εξαντλησει all my other options.

As you can imagine, i am in state of despair και επαφιομαι στις γνωσεις των πιο σχετικων. Οποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει τα δεοντα... Pls help (ξεκινηστε το 2014 με μια καλη πραξη στον συνανθρωπο xiaomιτη :roll: )

ΥΓ. sorry για την πολυλογια, απλα προσπαθω να διασκεδασω τον ultimate fear οτι το κινητο πεθανε

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην devl82 ().

• Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα !

Εμένα προσωπικά μου μοιάζει ως πρόβλημα μπαταρίας παρα συσκευής.
      Εχεις εγκατεστημένους στο PC σου τους Drivers της συσκευής ?
      Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς την μπαταρία και σύνδεσε σκέτο το τηλέφωνο στο USB του PC σου.
      Εαν η συσκευή είναι ζωντανή ίσως στο PC σου αναγνωρίσει την συσκευή ή ακόμη καλύτερα δεις στην οθόνη του κινητού σου την ένδειξη φόρτισης.

Πάντως και ο οδηγός που αναφέρεται στο Miuiandroid,com φαίνεται ασφαλής.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα !

Εμένα προσωπικά μου μοιάζει ως πρόβλημα μπαταρίας παρα συσκευής.
      Εχεις εγκατεστημένους στο PC σου τους Drivers της συσκευής ?
      Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς την μπαταρία και σύνδεσε σκέτο το τηλέφωνο στο USB του PC σου.
      Εαν η συσκευή είναι ζωντανή ίσως στο PC σου αναγνωρίσει την συσκευή ή ακόμη καλύτερα δεις στην οθόνη του κινητού σου την ένδειξη φόρτισης.

Πάντως και ο οδηγός που αναφέρεται στο Miuiandroid,com φαίνεται ασφαλής.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου εν μεσω διακοπων..
      Με την προταση σου να το συνδεσω ανευ μπαταριας στο pc, το αναγνωρισε ως QHSUSB_DLOAD !!! Στην συνεχεια ξαναεβαλα την μπαταρια και το αναγνωρισε παλι. Δυστυχως δεν δειχνει σημαδια φορτισης αλλα the the next (best) thing ειναι να ακολουθησω τις οδηγιες του link

Υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω αν ειναι η μπαταρια (δλδ τι, ξαφνικος θανατος και ετσι?) ή το κινητο απλα θελει ενα flashαρισμα??

Thank you immensely για το ενδιαφερον σου
    • Διαφήμιση
    • Από ότι φαίνεται το τηλεφωνάκι με ένα φλασάρισμα όπως το περιγράφει το link θα είναι μια χαρά.

Εγώ εαν ήμουν στη θέση σου θα δοκίμαζα να έβαζα έναν φορτιστή USB που είμαι σύγουρος ότι δουλεύει σωστά, θα έβγαζα εντελώς την μπαταρία, θα σύνδεα τον φορτιστή στην συσκευή χωρίς μπαταρία και θα πατούσα το Power Button να έβλεπα εάν το τηλέφωνο ξεκινούσε το Boot.

Aν ναι, τότε το πρόβλημα εστιάζεται αυτόματα στο φορτιστή ή την μπαταρία και όχι στην συσκευή.

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Από ότι φαίνεται το τηλεφωνάκι με ένα φλασάρισμα όπως το περιγράφει το link θα είναι μια χαρά.

Εγώ εαν ήμουν στη θέση σου θα δοκίμαζα να έβαζα έναν φορτιστή USB που είμαι σύγουρος ότι δουλεύει σωστά, θα έβγαζα εντελώς την μπαταρία, θα σύνδεα τον φορτιστή στην συσκευή χωρίς μπαταρία και θα πατούσα το Power Button να έβλεπα εάν το τηλέφωνο ξεκινούσε το Boot.

Aν ναι, τότε το πρόβλημα εστιάζεται αυτόματα στο φορτιστή ή την μπαταρία και όχι στην συσκευή.

Σε ευχαριστω για το suggestion/ θα το δοκιμασω οταν τελειωσει το θριλερακι. Διοτι -οχι που νομιζα οτι θα ξεμπερδευα- δεν μπορω να flashαρω πια. Εαν θελει καποιος να δει σκηνες εδω (i have gone international)::

xiaomi.eu/community/threads/mi…ed-working-bricked.23211/

Κατα την διαρκεια της flashiας για καποιο λογο δεν συνδεεται με την συσκευη και η αγωνια παρατεινεται :cry: . Αν κατι στις περιγραφες-εικονες σας φαινεται familiar, εστω και ασθενως, ριξτε μου μερικες λεξεις παρακαλω, i can try everything..

Ευχαριστω
    • Δεν σου αφήνει να φλασάρεις λόγο Driver Enforcement των Windows.
      Aπό την στιγμή που σου βγάζει το μύνημα πάει να πεί ότι τα Windows μπλοκάρουν τον driver από το να γίνει operative...

Επείσης εαν δεν βλέπει το PC σου καθόλου την σύνδεση της συσκευής όταν τοποθετείς την μπαταρία, υπάρχει περίπτωση να έχει βραχυκυκλώσει η μπαταρία ή ο Sensor που έχει μέσα.
      Μπορεί δηλαδη τα πράγματα να είναι ποιό απλά από όσο τα νομίζεις.

• Διαφήμιση
    • Καλημερα σας,

σημερα αλλαξαμε πλευρο και παθαμε αυτο::

xiaomi.eu/community/threads/mi…inking-and-no-boot.21663/

το οποιο μαλλον συνηγορει με σφαλμα φορτισης. Για την ωρα το φορτιζω απο το PC (ετσι θελω να πιστευω μιας και η οθονη δεν ανοιγει βλεφαρο) & θα ξαναδοκιμασω αργοτερα.
      Βρηκα φορτιστη ιδιων προδιαγραφων αλλα και παλι το ledaki αναβοσβηνει περιοδικως...

ΥΓ.By the ways, το driver enforcing μου ειναι α-κατανοητο δεδομενου οτι εκανα boot disabling this option

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην devl82 ().

• *update*

H συσκευη+μπαταρια πλεον δεν αναγνωριζεται καθολου απο τα windows (μερικες φορες την βλεπουν σαν USB input device) & δεν φορτιζει αναβοσβηνει μονο το led (που περιεργως δεν το εκανε οταν παρουσιαστηκε το προβλημα, ηταν completely σβηστη).. Δοκιμασα αλλον φορτιστη και καλωδιο (αλλη μπαταρια προφανως δεν εχω) και παρολα ταυτα φως δεν ειδα.

ΥΓ: Ουτε bootare οπως προτεινε ο διαχειριστης (με διαφορετικο φορτιστη και χωρις μπαταρια)

ΥΓ2:
      Επείσης εαν δεν βλέπει το PC σου καθόλου την σύνδεση της συσκευής όταν τοποθετείς την μπαταρία, υπάρχει περίπτωση να έχει βραχυκυκλώσει η μπαταρία ή ο Sensor που έχει μέσα. Μπορεί δηλαδη τα πράγματα να είναι ποιό απλά από όσο τα νομίζεις.
      Οποτε τι απλο μπορω να κανω οεο?
    • Ο/H devl82 έγραψε:

μπορεις να μου το χαρισεις ως τουβλο γιατι εχω να κανω κατι μερεμετια στο σπιτι :mrgreen: :mrgreen:

Σε ποια περιοχη βρισκεσαι? θα μπορουσαμε ισως να βρεθουμε να δοκιμασεις τη δικη μου μπαταρια οποτε να ξερεις αν ειναι απο αυτο :)
    • Ο/H Danielk έγραψε:

Ο/H devl82 έγραψε:

μπορεις να μου το χαρισεις ως τουβλο γιατι εχω να κανω κατι μερεμετια στο σπιτι :mrgreen: :mrgreen:

Σε ποια περιοχη βρισκεσαι? θα μπορουσαμε ισως να βρεθουμε να δοκιμασεις τη δικη μου μπαταρια οποτε να ξερεις αν ειναι απο αυτο :)

Εστειλα PM :love:
    • Διαφήμιση