καλημεροκαλησπερες φίλε μου. Λοιπόν εγώ πλήρωσα 40 δολάρια αμερικανικά σε έναν μάλλον φιλιπινεζο και συνδέθηκε μέσω ultraview και έκανε την δουλειά μόνος του. Έχω και ένα site που από ότι έχω καταλάβει σου στέλνει κωδικούς με 25 δολάρια αλλά πρέπει να ξέρεις εσύ την διαδικασία και ο κωδικός λένε ότι είναι μέχρι τις 23:59 μετά και έτσι λήγει.Ο/H zombie99 έγραψε:
ας δουμε τι θα μας απαντησει εαν το δει το παιδι ! ή οποιος αλλος μπορει !Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν ξέρω εάν μπορεί να σε βοηθήσει ο @omek07 , είχε βρει κάποιον και έφτιαξε το δικό του Mi 8 με ανάλογο πρόβλημα![]()
[Q][WHYRED][BRICK]Anti Roll-back brick & Επαναφορα
-
-
έχεις ΠΜ
-
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Δεχόντουσαν αιτήσεις στο επίσημο forum μέχρι κάποια ημερομηνία αλλά όχι πλέον. Το νήμα εκείνο τροποποιήθηκε και το μόνο που λένε πια είναι να το στείλετε στο επίσημο service. Δυστυχώς, έκανες βιαστική ενέργεια και ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις τις προστασίες.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν ξέρω εάν μπορεί να σε βοηθήσει ο @omek07 , είχε βρει κάποιον και έφτιαξε το δικό του Mi 8 με ανάλογο πρόβλημα
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν ξέρω εάν μπορεί να σε βοηθήσει ο @omek07 , είχε βρει κάποιον και έφτιαξε το δικό του Mi 8 με ανάλογο πρόβλημα
Ο/H omek07 έγραψε:
Ο/H zombie99 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H omek07 έγραψε:
έχεις ΠΜ
Εν τελει παιδια για να μη τα πολυλογουμε, εντοπισα και εγω καταλαθος μετα την συνομιλια με τον @NasDriver ενα αναλογο site πληρωσα και εγω τα δολλαριακια και το flashing ξεκινησε μετα απο ενα succesfull log in στο flash tool.... Σου στελνουν e-mail με κωδικο με το που πληρωσεις και πρεπει να ξερεις εσυ την διαδικασια οπως ειπε ο @omek07 ....~~~ Until my death, my goal is to stay alive ~~~ -
Είναι χοντρή πατάτα εκ μέρους της xiaomi, θα έπρεπε κανονικά να μπορείς να κάνεις την διαδικασία από μόνος σου χωρίς να πληρώνεις σε μερικούς εξυπνάκηδες
-
Ο/H zombie99 έγραψε:
πρεπει να ξερεις εσυ την διαδικασια
Ανοίγεις πλάτη και test point σωστά; Διευκρίνισέ το για να το έχουν υπόψιν τους όσοι την πατήσουν στο μέλλον! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H zombie99 έγραψε:
πρεπει να ξερεις εσυ την διαδικασια
Αρα, ανακεφαλαιωνοντας... θεου θελοντος να μη βρεθειτε εδω, αλλα τα σωστα βηματα
1. Τρωτε brick
2. πρωτη δουλεια που εχετε ειναι να δειτε αν τυχον εχετε fastboot. αν εχετε τα πραγματα ειναι απλουστατα
3. αν δεν εχετε συνδεετε το κινητο στο pc και ελεγχετe λεπτομερεστατα αν εντοπιζεται κατι σαν QS_USB ή κατι τετοιο καθε φορα που συνδεετε το κινητο
4. αν οχι πρεπει να κανετε αυτο με την πλατη και το test point, πραγμα που σε μενα δεν συνεβει!
4. αν το κινητο εντοπιζεται ηδη στο pc με καποιο απο τα παραπανω ονοματα σαν χαρακτηρισμο συσκευης, κανετε update τα drivers και εγκαθιστατε τον driver του QDLoader 9008
5. ειστε ετοιμοι για flash, εφοσον εχετε εξασφαλισει ενα acc. Πρωτου εξασφαλισετε το acc, δοκιμαστε να πατησετε flash ισως εχει αλλαξει κατι, αν σας οδηγησει σε edl authentication και πεταξει ενα log in screen σημαινει οτι πρεπει να εξασφαλισετε ενα acc.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΑΝ QS_USB ή QDLoader 9008!
Γραψτε μου ελευθερα προσωπικο μυνημα ή κατι ωστε να το συζητησουμε περαιτερω!~~~ Until my death, my goal is to stay alive ~~~ -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι χοντρή πατάτα εκ μέρους της xiaomi, θα έπρεπε κανονικά να μπορείς να κάνεις την διαδικασία από μόνος σου χωρίς να πληρώνεις σε μερικούς εξυπνάκηδες
Κυριολεκτικα δεν το εχω ξαναδει ποτε. για αυτο κ ηθελα να πληρωσω μεχρι και τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΣΚΗΝΗ αν εχει acc ή καποια μεθοδο παρα να το δωσω πισω για να μου αλλαξουνε ολο το SoC ή την πλακετα!~~~ Until my death, my goal is to stay alive ~~~ -
Δεν ξέρω σε σένα αλλά σε μένα δεν μπορούσα να το δω το κινητό σαν QDLoader 9008.
Οπότε έπρεπε να ανοίξω καπάκι πίσω -
Εγω ακόμη περιμένω το ξεκλείδωμα και θέλω να καταλάβω τι έγινε μήπως και μου τύχει.
Έχετε καταλάβει από τι προκλήθηκε το κόλλημα της συσκευής ;
Γιατί εφόσον πήγε να πλασάρει official δεν δικαιολογείται να κολλήσει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0