- Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.Είμαι χρήστης της xiaomi με αγορά redmi note 2 πριν χρόνια από Κίνα, έπειτα 3,4 και τώρα 5. Όλες τις συσκευές πλην του 5 τις αγόραζα από Κίνα, τις ρουταριζα και γενικότερα "έπαιζα" μαζί τους με πειραματισμους των rom. Πριν μια εβδομάδα ήρθε ένα redmi note 5 αγορασμένο από wind. Τώρα αρχίζουν τα θέματα. Είπα να μην το πειράξω αλλά το μικρόβιο δεν κόβεται εύκολα! Αφού λοιπόν έκανα την μεταφορά των δεδομένων μου για 1η φορά μέσω mi mover με κάποια θεματακια αλλά όχι ιδιαίτερης σημασίας είπα να δοκιμάσω τον νέο Launcher POCO f1. Οκ τον είδα, δεν συγκινήθηκα (γούστα είναι αυτά ) και ακολουθώντας τις οδηγίες από το επίσημο Forum και άλλων από τις αναζητήσεις Google έκλεισα τις ενημερώσεις για να φύγει.
- Όμως από εκείνη την στιγμή και έπειτα μου βγάζει διαρκώς αναφορά σφάλματος! Το χειρότερο δε είναι ότι το κάνει διαρκώς και μάλιστα κάποιες στιγμές μου έχει κάνει και reboot στο ξαφνικό.
- Επισυνάπτω screenshot του σφάλματος και τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου για οποιαδήποτε βοήθεια.

- Όλο αυτό για να αποφύγω την επαναφορά της συσκευής και αν έχει παρατηρηθεί το πρόβλημα και από άλλους.
- Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
- [sbox][/sbox]