Ευχαριστω,Mi λογαριασμο πρεπει να κανω??Τι ακριβως κανει??
Ερωτήσεις για το Redmi 6A
-
-
Συνδέει το τηλέφωνο σου με ένα λογαριασμό. Θα μπορείς να συγχρονίζεις αρχεία του τηλεφώνου σου (φωτογραφίες, επαφές, κτλ.) με το Mi Cloud.
Έχει και χαρακτηριστικά ασφαλείας και εντοπισμού σε περίπτωση που χάσεις το τηλέφωνο σου. -
Δεν είναι υποχρεωτικό...ειδικά εάν δεν θες να κάνεις "πειράγματα", περισσότερα μπορείς να δεις εδώ ---> My Mi Cloud Services
-
Εγινε παιδια!!Σας ευχαριστω,προς το παρον δεν θα το πειραξω γιατι δουλευει τελεια,απλα θελω να ρωτησω κατι τελευταιο,επειδη πηρα το 2/16 και ο χωρος δεν ξερω αν θα με φτανει αν βαλω καρτα sd θα μεταφερονται οι εφαρμογες και τα αρχεια στην καρτα?? Η ας πουμε αν υπαρχει καποια υπηρεσια που οι φωτο και τα αρχεια να αποθηκευονται καπου αλλα οχι μεσα στον αποθηκευτικο χωρο??
Υπαρχει μια επιλογη μεσα που λεει Δευτερος χωρος,αυτο τι ακριβως ειναι?? -
Όχι. Δεν γίνεται πια να μεταφέρονται οι εφαρμογές στην κάρτα.
Ο δεύτερος χώρος είναι για να δημιουργήσεις ένα δεύτερο λογαριασμό χρήστη, κάτι σαν τον υπολογιστή σου που έχεις δύο ή και περισσότερους χρήστες.
Παρόμοια έχεις και το dual apps που σου επιτρέπει να έχεις μια εφαρμογή με δύο λογαριασμούς, το Viber σαν παράδειγμα σε δύο νούμερα...
Ψάξε λίγο στο φόρουμ, εξηγούνται πολλά... -
Καλημερα παιδια,λογο δουλειας δεν εχω αρκετο χρονο να διαβαζω το σαιτ,λοιπον παμε στο θεμα μας,εχω εδω και 3 εβδομαδες το 6a και μου εχει πεσει ηδη 3 φορες κατω....αλλα ευτυχως δεν εχει σπασει.
Τωρα τελευται παρατηρησα πως οταν παιρνω τηλ.η με παιρνουν οταν το βαζω στο αυτι δεν σβηνει η οθονη οπως εσβηνε αλλα παραμενει ανοιχτη,επισης βγαινει μια ειδοποιηση που λεει sensor hub is running η sensor test is running δεν θυμαμαι ακριβως.Μηπως επειδη μου εχει πεσει κατω εχει παθει κατι το sensor που εχει σχετικα με αυτο??Σας ευχαριστω. -
Κανεις??
Γνωριζει μηπως καποιος αν το 6A θα παρει android 9??
Στο παρακατω λινκ λεει πως ναι,αλλα ισχυει??
Android 9.0 Pie update for Redmi 6A [Download and Customize to Pie] -
Από ανακοινώσεις μέχρι να πάρει τελικά αυτό που ανακοινώθηκε, να έχεις μεγάλη υπομονή...στην πράξη αλλάζουν όλα
-
οκ,οποτε αναμενομεν να δουμε τι θα γινει στην πραξη.
-
παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 6Α με MIUI 10,ενω εχω ρυθμισει απο το μενου του play store να μην γινονται update των εφαρμογων αυτες γινονται κανονικα,πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση??
-
Μέσα στο google play διαλέγεις ρυθμίσεις και απενεργοποιεις την αυτόματη αναβάθμιση εφαρμογών.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0