Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα δηλαδή; Αν το αντιμετωπίζω μόνο εγώ μάλλον είναι δικό μου πρόβλημα. Αν όχι, πρέπει να καταχωρήσω ένα bug report. Xiaomi Redmi 5 plus.
ποιο από τα 2 widget χρησιμοποιείς γιατί το μεγάλο το δεύτερο δηλαδή δείχνει μόνο το next event και τίποτα άλλο από πληροφορίες της ημέρας ενώ το πρώτο το μικρό δείχνει κανονικά, επίσης να ξέρεις ότι το μαμά ημερολόγιο είναι φτωχό σε ρυθμίσεις και αν περάσει ένα γεγονός η ώρα του δεν το δείχνει. Προτίμησε κάποια 3η εφαρμογή (εγώ χρησιμοποιώ το DigiCal) η οποία έχει ρυθμίσεις εμφάνισης και το κάνεις όπως σου αρέσει.
Δοκίμασα να αφαιρέσω το widget και να το ξαναβάλω. Δοκίμασα να διαγράψω τα δεδομένα του. Τίποτα. Χρησιμοποιώ το μεγάλο που δείχνει όλο το μήνα.
Δούλευε κανονικά πριν το update. Επίσης αν ανοίξω κανονικά το app τα δείχνει όλα. Μόνο το widget έχει πρόβλημα. Να βάλω bug?
τι να σου πω αν σου δούλευε πριν και τώρα όχι να βάλτο bug όπως είπα δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καμία μαμά εφαρμογή οπότε δεν ξέρω να σου πω πώς ήταν πριν και μετά. αν κάποιος ΄άλλος το δει που το χρησιμοποιούσε ίσως σου δώσει κάποια λύση